Käytä älykästä aloitusnäyttöä tietojen etsimiseen, kirjanmerkkien halinnointiin ja paljon muuhun

Älykäs aloitusnäyttö vie sinut haluamaasi paikkaan nopeasti tarjoamalla luettelon useimmin vierailemistasi sivuista ja etsimällä internetistä, kirjanmerkeistäsi tai selaushistoriastasi. Tämä kaikki samasta paikasta. Napauta sivua, jolla haluat vierailla. Osoitteiden kirjoittamista ei tarvita!

Vieraile suosikkisivuillasi

Napauta Firefox käyntiin ja pääset kaikille sivuille, joissa käyt useimmin. Luettelo sivuista muuttuu selauskäyttäytymisesi mukaan.

Top Sites 25

Jos haluat varmistaa, että jokin sivu näkyy aina aloitusnäytöllä, voit kiinnittää sen.

• Paina pitkään sivun pienoiskuvaa ja valitse avautuvasta ponnahdusvalikosta Kiinnitä sivu. Pienoiskuvan oikeaan ylälaitaan ilmestyvä pieni kolmio kertoo, että sivu on kiinnitetty.
    Pinned site 25

Napauta Firefox käyntiin ja pääset kaikille sivuille, joissa käyt useimmin. Luettelo sivuista muuttuu selauskäyttäytymisesi mukaan.

Top Sites 26

Jos haluat varmistaa, että jokin sivu näkyy aina aloitusnäytöllä, voit kiinnittää sen.

• Paina pitkään sivun pienoiskuvaa ja valitse avautuvasta ponnahdusvalikosta Kiinnitä sivu. Sivun nimen viereen ilmestyy pieni nuppineula-kuvake.
    Pinned site 26

Etsi internetistä, kirjanmerkeistäsi ja selaushistoriastasi samanaikaisesti

Älykäs aloitusnäyttö on saanut nimensä siitä, että voit etsiä kaikkea yhdestä paikasta.

• Napauta osoitepalkkia tai avaa uusi välilehti ja aloita kirjoittaminen. Näet luettelon sivuista, joille olet asettanut kirjanmerkin tai joilla olet vieraillut aiemmin. Näiden alla näet ehdotuksen internet-hauista, jotka voit tehdä. Napauta vain haluamaasi kohtaa, ja se on siinä.
    Awesome search 26

Halutessasi voit tietenkin myös selailla kirjanmerkkejäsi tai selaushistoriaa.

• Napauta osoitepalkkia tai avaa uusi välilehti. Valitse sitten kirjoittamisen sijasta Kirjanmerkit- tai Sivuhistoria-välilehti.
    Awesome browse 25
  • Valitse Useimmin avatut -näytöltä Sivuhistoria tai Kirjanmerkit. Voit myös avata uuden välilehden.
    Awesome browse 26
Vihje: Saat Android-laitteellasi käyttöösi pöytäkoneesi Firefoxin kirjanmerkit, selaushistorian ja paljon muutakin ottamalla käyttöön Firefox Sync-palvelun.

Muokkaa tapaa, jolla älykäs aloitusnäyttö toimii

Laita Firefox toimimaan juuri haluamallasi tavalla.

Ota käyttöön hakuehdotukset

Ota käyttöön hakuehdotukset, jotka näyttävät Googlen ehdotukset etsimiesi sanojen kanssa.

• Napauta Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) , valitse sitten Asetukset (joissain puhelimissa on napautettava ensin Lisää) ja valitse Näytä hakuehdotukset -vaihtoehto.
  • Napauta Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) , Valitse sitten Asetukset (joissain puhelimissa on napautettava ensin Lisää), valitse seuraavaksi Muokkaa, Hakuasetukset. Valitse lopuksi Näytä hakuehdotukset -vaihtoehto.

Lisää hakupalveluita ja valitse oletushakupalvelu

Haluatko lisätä YouTube-haun tulokset hakutuloksiin tai käyttää jotain muuta hakupalvelua. Tämäkin onnistuu.

1. Mene haluamasi hakukoneen sivulle. Esimerkkinä, youtube.com
  2. Paina pitkään sivun hakuruutua ja valitse avautuvasta ponnahdusvalikosta Lisää hakukone.

Muuta oletushakukonettasi:

1. Napauta Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) , valitse sitten Työkalut (tai Lisää, jos Työkalut-vaihetoehtoa ei ole) ja lopuksi Lisäosat.
  2. Napauta hakukonetta, jonka haluat asettaa oletushakukoneeksi ja valitse Aseta oletukseksi.
  1. Napauta Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) , valitse sitten Asetukset (joissain puhelimissa on valittava ensin Lisää), sitten Muokkaa ja Hakuasetukset.
  2. Napauta hakukonetta, jonka haluat oletushakukoneeksi ja valitse Aseta oletukseksi.

Näytä osoitepalkissa sivun osoite nimen sijaan

• Napauta Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) ja valitse Asetukset (joissain puhelimissa on valittava ensin Lisää). Vieritä alaspäin ja valitse Otsikkopalkki-asetus ja valitse Näytä sivun osoite.
  • Napauta Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) ja valitse Asetukset (joissain puhelimissa on valittava ensin Lisää), sitten Muokkaa ja Näyttö. Napauta sitten Otsikkopalkki-asetusta ja valitse Näytä sivun osoite.