Anpassa Firefox startsida

Den här artikeln kan vara inaktuell.

En viktig ändring har gjorts i den engelska artikeln som denna artikel baseras på. Tills denna sida uppdateras, kanske detta kan hjälpa: Customize the Firefox home screen

Firefox startsida på din Android-enhet visar dina mest besökta webbplatser, nyligen besökta flikar, nyligen sparade bokmärken och sökningar, samlingar och artiklar och ämnen som rekommenderas av Pocket.

Lär dig hur du anpassar din startsida för Firefox för Android.

Anpassa Firefox startsida

Du kan styra vilka avsnitt som är synliga på din startsida för Firefox för Android:

1. Klicka på Anpassa startsida längst ned på din startsida.
  2. Tryck på reglaget bredvid Visa mest besökta webbplatser för att aktivera (lila) eller inaktivera (grå).
  3. Tryck på reglaget bredvid Gå tillbaka till för att aktivera (lila) eller inaktivera (grå).
  4. Tryck på reglaget bredvid Senaste bokmärken för att aktivera (lila) eller inaktivera (grå).
  5. Tryck på reglaget bredvid Senaste sökningar för att aktivera (lila) eller inaktivera (grå).
  6. Tryck på reglaget bredvid Pocket för att aktivera (lila) eller inaktivera (grå).

Favoritwebbplatser

Lägg till en webbplats i dina favoritwebbplatser

Dina favoritwebbplatser kommer att listas som ikoner på din startsida för enkel åtkomst.

1. Besök sidan du vill fästa.
  2. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

3. Tryck på lägg till i mest besökta.

När du öppnar en ny flik, kommer webbplatsen att visas med dina favoritwebbplatser.

Lösgör webbplatser från dina favoritwebbplatser

Du kan när som helst lösgöra en miniatyrbild genom att trycka ner den och välja Ta bort från menyn.

Visa mest besökta webbplatser

Du kan låta din startskärm i Firefox för Android visa dina mest besökta webbplatser tillsammans med dina fästa favoritwebbplatser.

Så här lägger du till mest besökta webbplatser på din startskärm:

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryck på Inställningar.
  3. Välj Anpassa
  4. Under Startsida aktivera skjutreglaget bredvid "Visa mest besökta webbplatser".
  5. Du kommer då att se dina mest besökta webbplatser på din startskärm.

Samlingar

Du kan organisera grupper av flikar för snabb åtkomst som samlingar för snygg förvaring och visning på din startskärm. Firefox samlingar kan enkelt skapas när du har behov och sedan raderas när du inte längre behöver den.

Om du inte har några samlingar kommer de inte att visas på din startskärm (du kan ignorera meddelandet om samlingar i Firefox 81+).

Skapa en ny samling

Så här skapar du nya samlingar:

1. Besök sidan du vill lägga till i en ny samling.
  2. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

3. Tryck på Spara i samling.
  4. Tryck på Lägg till ny samling.
  5. Ange ett namn för den nya samlingen i textfältet som visas.
  6. Tryck på Klar.
  7. Samlingen visas nu i avsnittet Samlingar på startskärmen.

Besök Samlingar i Firefox för att lära dig mer om hur du hanterar dem.