Slå på Mozilla VPN på din datamaskin

Slå på Mozilla VPN når du kobler til internettet på datamaskinen din for å beskytte din nettlesingsaktivitet og enhetens nettverkstilkobling. Tjenesten er tilgjengelig på Windows 10, Mac, Linux, Android og iOS.

1. Åpne Mozilla VPN på datamaskinen din.
  2. Logg på med Firefox-kontoen din (kreves bare første gang).
  3. Klikk på bryteren for å slå den av/på.
    turn on vpn
  4. Du kan også velge et annet serversted fra menyen Tilkobling.

Ved første tilkobling vil tjenesten be om administratortillatelser for å gjøre endringer i datamaskinens nettverksinnstillinger. Surf på Internett med hvilken som helst nettleser eller bruk hvilket som helst program, og Mozilla VPN vil beskytte enheten din.

Et abonnement lar deg bruke Mozilla VPN på opptil fem enheter: