Hur aktiverar jag Mozilla VPN?

Slå på Mozilla VPN på din Android-enhet när du ansluter till internet för att skydda din surfaktivitet och enhetens nätverksanslutning. Surfa på internet med vilken webbläsare som helst eller använd valfri applikation, så skyddar VPN hela din enhet.

En prenumeration låter dig använda Mozilla VPN på upp till fem enheter

För att slå på VPN, gör följande:

1. Öppna Mozilla VPN-appen.
  2. Välj växeln Slå på för att skydda din integritet.
    Turn on the VPN toggle
  3. Växeln blir grön greenbutton när den är aktiverad och ett meddelande som indikerar att VPN är på visas på huvudskärmen för att låta dig veta att din anslutning är säker och privat.
    VPN is enabled

På Android kan Mozilla VPN-ikonen i enhetens Snabbinställningar användas för att ansluta och koppla från VPN utan att behöva komma åt appen.

Mozilla VPN on Android Quick Settings