Template:adddevices

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
  1. Start Firefox op het apparaat dat u wilt toevoegen en klik op de menuknop De afbeelding ‘new FX Menu’ bestaat niet.Fx57Menu.
  2. Klik aan de onderkant van het menu op Aanmelden bij Sync.
  3. Klik in het paneel SyncFirefox-account dat wordt geopend op Aanmelden.
  4. Voer op de pagina Aanmelden hetzelfde e-mailadres en wachtwoord in als dat u op uw andere apparaat hebt gebruikt.
  5. Nadat u zich hebt aangemeld, zal Firefox met het synchroniseren van uw gegevens beginnen. Dat is alles!