Synkroniser bokmerker, faner, historikk og passord på Android

Denne artikkelen kan være utdatert.

En viktig endring ble gjort på den engelske artikkelen som denne er basert på. Inntil denne siden er oppdatert kan du få nytte av denne: Sync bookmarks, tabs, history and passwords on Android

Logg inn på Firefox-kontoen din på Firefox Android for å synkroniser bokmerker, innloggingsinformasjon og/eller historikk på tvers av enhetene dine.

Om du ikke har en Firefox-konto, må du lage en. For mer informasjon, les Access Mozilla Services with a Firefox Account.

Logg på Firefox-konto

Valg 1: Par Firefox Preview med Firefox desktop

For å synkronisere bokmerkene dine og/eller historikk med Firefox synkronisering ved å bruke en eksisterende Firefox-konto og QR kode:

1. Trykk på menyknappen. AndroidFx83NorskMeny

2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Synkroniser og lagre dataene dine.
  4. Åpne accounts.firefox.com/pair på datamaskinen din.
  5. Trykk på Klar til å skanne-knappen på Logg inn med kameraet ditt-siden i appen.
  6. Rett kameraet i enheten din mot QR-koden på skjermen til datamaskinen.

Valg 2: Logg inn med brukernavn og passord

For å synkronisere bokmerkene dine og/eller historikk med Firefox synkronisering ved simpelthen å logge inn på din eksisterende Firefox-konto:

1. Trykk på menyknappen. AndroidFx83NorskMeny

2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Synkroniser og lagre dataene dine.
  4. Trykk på Bruk e-post i stedet-knappen på Logg inn med kameraet ditt-siden i appen.
  5. Skriv inn brukernavn og passord for Firefox-kontoen din.

Velg hva som skal synkroniseres

1. Trykk på menyknappen. AndroidFx83NorskMeny

2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på e-postadressen din.
  4. Marker i boksene den informasjon du vil synkronisere:
    • Bokmerker
    • Betalingskort
    • Historikk
    • Innlogginger
    • Åpne faner
Firefox synkronisering er ikke et on-line sikkerhetskopi-verktøy men er designet slik at du kan synkronisere nettlesingsdata mellom to eller flere Firefox-installasjoner.