Synkronisera dina bokmärken och webbhistorik i Firefox för iOS

Om du använder Firefox på flera enheter kan du med ett gratis Firefox-konto synkronisera din historik, öppna flikar, bokmärken och lösenord på alla dina enheter. Allt du behöver är en e-postadress och ett lösenord.

Konfigurera Firefox-konton på din iOS-enhet

1. Tryck på menyknappen längst ned på skärmen (menyn visas högst upp till höger om du använder en iPad):
    menu button ios 37

2. Tryck på Synkronisera och spara data för att öppna sidan Aktivera synkronisering.
    • Så här loggar du in med QR-kodparning:
      • Besök Firefox.com/pair på datorn för att visa QR-koden (du kan behöva logga in på ditt Firefox-konto först).
      • När QR-koden visas trycker du på Redo att skanna på din telefon.
      • Skanna QR-koden på datorn. Firefox kommer automatiskt att logga in och synkronisera din information.
    • Så här loggar du in med din e-postadress:
      • Tryck på Använd e-post istället.
      • Ange dina inloggningsuppgifter eller registrera dig för ett konto (det är gratis) om du inte har ett.

Välj vad som ska synkroniseras

1. Tryck på menyknappen längst ned på skärmen (menyn visas högst upp till höger om du använder en iPad):
    menu button ios 37

2. Tryck på Inställningar i menypanelen.
  3. Tryck på på din e-postadress.
  4. Skjut reglaget till höger bredvid de typer av information du vill synkronisera:
    • Bokmärken
    • Historik
    • Öppna flikar
    • Inloggningar

Konfigurera synkronisering på en annan enhet