Innstillinger for oppstart, startside og nedlastinger

Denne artikkelen vedlikeholdes ikke lenger, så innholdet kan være utdatert.

Denne artikkelen beskriver innstillingene som er tilgjengelig i Generelt-panelet i Firefox sine innstillingerinnstillinger.

Generelt-panelet lar deg:

• Velge om Firefox skal sjekke om den er standard nettleser ved oppstart.
  • Velge hvilke(n) side(r) som åpnes når du starter Firefox eller klikker på hjem-ikonet.
  • Velge hva Firefox skal gjøre når du laster ned filer

Generelt-panelet lar deg:

• Velge hvilke(n) side(r) som åpnes når du starter Firefox eller klikker på hjem-ikonet.
  • Velge hva Firefox skal gjøre når du laster ned filer

Generelt-panelet lar deg:

• Velge hvilke(n) side(r) som åpnes når du starter Firefox eller klikker på hjem-ikonet.
  • Velge hva Firefox skal gjøre når du laster ned filer
  • Behandle tilleggsprogrammer

Options - General - Win Prefs - General - Mac Prefs - General - Lin

Options General Win 18 Options General Mac 18 Options General Lin 18

fx20 options - general Options General Win 20 Prefs General Mac 20 Prefs General Lin 20

Fx34OptionsGeneral-Win7 Fx34GeneralPanel-Mac Fx34GeneralPanel-Lin

Oppstart

• Alltid sjekk om Firefox er standard nettleser ved oppstart: Velg denne innstillingen dersom du vil at Firefox alltid skal sjekke om den er standard nettleser ved oppstart. Ved å gjøre Firefox til standard nettleser vil alltid Firefox bli brukt når et program prøver å vise en nettside.

Nedlastinger

• Vis nedlastingsvinduet ved nedlasting av fil:
    Bestemmer om nedlastingsvinduet åpnes når du laster ned en fil. For mer informasjon, se Hvor finne og behandle nedlastede filer i Firefox.
  • Lukk vinduet når nedlastinger er ferdige:
    Dersom du har valgt Vis nedlastingsvinduet ved nedlasting av fil (ovenfor), vil dette alternativet bestemme om Firefox automatisk lukker nedlastingsvinduet etter at alle filer har blitt lastet ned.
  • Lagre filer i:
    Om denne er valgt, vil Firefox automatisk lagre alle filer som lastes ned i den spesifiserte mappen (slik som Skrivebordet eller Nedlastinger) Bla gjennom…Velg….
  • Alltid spør meg hvor filer skal lagres:
    Om denne er valgt, vil Firefox be deg om å velge en mappe hver gang du laster ned en fil.

Utvidelser

Trykk på Behandle utvidelser… for å åpne utvidelse-vinduet, som lar deg behandle utvidelser, temaer og programtillegg Finn og installer tillegg og utvidelser for å gi Firefox mer funksjonalitet.