Synkronoi kirjanmerkit, välilehdet ja muut muiden tietokoneiden kanssa

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Voit käyttää Firefox Sync -palvelua synkronoidaksesi kirjanmerkkisi, salasanasi, asetuksesi, sivuhistoriasi ja avoinna olevat välilehtesi muiden tietokoneiden (joissa Firefox on asennettuna) kanssa. Sinun tarvitsee vain ottaa Firefox Sync käyttöön ja lisätä laitteet yksitellen. Voit käyttää Firefox Sync -palvelua synkronoidaksesi kirjanmerkkisi, salasanasi, asetuksesi, sivuhistoriasi, lisäosasi ja avoinna olevat välilehtesi muiden tietokoneiden (joissa Firefox on asennettuna) kanssa. Sinun tarvitsee vain ottaa Firefox Sync käyttöön ja lisätä laitteet yksitellen.

Huomaa: Tämä koskee vain uusinta Firefox -versiota, jonka voi ladata osoitteesta mozilla.org/firefox.

Vaihe 1: Firefoxin käyttöönotto päätietokoneella

1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx MenuFx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset. . Napsauta AsetuksetAsetukset-ikkunassa Sync-palvelu -paneelin kuvaketta.
  2. Napsauta Määritä Firefox Sync -palvelun asetukset.
    Sync Setup 1
  3. Napsauta Luo uusi tili.
    Sync Setup 2
  4. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, luo salasana ja vahvista se. Valitse siten "Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytännön" ja napsauta SeuraavaJatka.
  5. Tämä on synkronointiavaimesipalautusavaimesi. Nyt on hyvä hetki tallentaa se tai tulostaa se ja tallettaa jonnekin varmaan paikkaan. Kun olet tehnyt tämän, napsauta SeuraavaJatka.
    Sync Setup 4
    SynkronointiavaintaPalautusavainta käytetään tietojesi salaamiseen ennen kuin ne lähetetään Mozillan palvelimille. Ajattele sitä avaimena, joka lukitsee tiedot holviin, jonka vain sinä voit avata. Tämä tarkoittaa, ettei Mozilla tai kukaan muukaan voi lukea tietojasi ilman synkronointiavaintasipalautusavaintasi.
  6. Vahvista, että et ole robotti kirjoittamalla kuvassa näkyvä teksti Kirjoita teksti -ruutuun. Napsauta sitten Seuraavajatka.
  7. Näet ilmoituksen Asennus on valmis!. Sulje asennusikkuna napsauttamalla LopetaValmis-painiketta ja palaat takaisin Sync-palvelu -paneeliin.
    setup complete
  8. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta. Firefox Sync- palvelu synkronoi tästä lähin tietosi automaattisesti taustalla.
    Tämän ensimmäisen synkronoinnin pitäisi tapahtua melko nopeasti, mutta se saattaa kestää jopa 30 minuuttia riippuen siitä, kuinka paljon tietoja synkronoidaan.
  1. Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa Firefox-painiketta valikkopalkissa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset.... Firefox Sync -palvelun asennus -ikkuna aukeaa.
  2. Napsauta Luo uusi tili-painiketta.
  3. Täytä tilitietosi:
    Sync Setup 10 - Win
    • sähköpostiosoite
    • valitsemasi salasana
    • valitsemasi salasana uudelleen
    • Hyväksy palvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö
    • Vahvista, että et ole robotti!
    • Valitse ja muuta synkronoitavia tietoja napsauttamalla Synkronointiasetukset-painiketta. Oletuksena synkronoidaan kirjanmerkit, salasanat, asetukset, sivuhistoria ja välilehdet.Oletuksena synkronoidaan lisäosat, kirjanmerkit, salasanat, asetukset, sivuhistoria ja välilehdet.
    • Napsauta seuraavaksi Seuraava >-painiketta.
  4. Näet ilmoituksen asennuksen onnistumisesta. Palaa Firefoxiin napsauttamalla Sulje-painiketta. Tietojesi salaaminen ja siirtäminen jatkuu taustalla.
    Huomaa: Ensisynkronointi tapahtuu yleensä nopeasti, mutta se voi kestää jopa yli puoli tuntia, jos synkronoitavaa tietoa on paljon.
  1. Napsauta valikkopalkissa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset.... Firefox Sync -palvelun asennus -ikkuna aukeaa.
  2. Napsauta Luo uusi tili-painiketta.
  3. Täytä tilitietosi:
    Sync Setup 10 - Mac
    • sähköpostiosoite
    • valitsemasi salasana
    • valitsemasi salasana uudelleen
    • Hyväksy palvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö
    • Vahvista, että et ole robotti!
    • Valitse ja muuta synkronoitavia tietoja napsauttamalla Synkronointiasetukset-painiketta. Oletuksena synkronoidaan kirjanmerkit, salasanat, asetukset, sivuhistoria ja välilehdet.Oletuksena synkronoidaan lisäosat, kirjanmerkit, salasanat, asetukset, sivuhistoria ja välilehdet.
    • Napsauta seuraavaksi Jatka-painiketta.
  4. Näet ilmoituksen asennuksen onnistumisesta. Palaa Firefoxiin napsauttamalla Sulje-painiketta. Tietojesi salaaminen ja siirtäminen jatkuu taustalla.
    Huomaa: Ensisynkronointi tapahtuu yleensä nopeasti, mutta se voi kestää jopa yli puoli tuntia, jos synkronoitavaa tietoa on paljon.
  1. Napsauta Firefox-ikkuna yläosassa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset.... Firefox Sync -palvelun asennus -ikkuna aukeaa.
  2. Napsauta Luo uusi tili-painiketta.
  3. Täytä tilitietosi:
    Sync Setup 10 - Lin
    • sähköpostiosoite
    • valitsemasi salasana
    • valitsemasi salasana uudelleen
    • Hyväksy palvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö
    • Vahvista, että et ole robotti!
    • Valitse ja muuta synkronoitavia tietoja napsauttamalla Synkronointiasetukset-painiketta. Oletuksena synkronoidaan kirjanmerkit, salasanat, asetukset, sivuhistora ja välilehdet.Oletuksena synkronoidaan lisäosat, kirjanmerkit, salasanat, asetukset, sivuhistoria ja välilehdet.
    • Napsauta Seuraava-painiketta.
  4. Näet ilmoituksen asennuksen onnistumisesta. Palaa Firefoxiin napsauttamalla Sulje-painiketta. Tietojesi salaaminen ja siirtäminen jatkuu taustalla.
    Huomaa: Ensisynkronointi tapahtuu yleensä nopeasti, mutta se voi kestää jopa yli puoli tuntia, jos synkronoitavaa tietoa on paljon.

Vaihe 2: Hanki koodi toiselta laitteelta

Tee nämä toimenpiteet toisen tietokoneen kanssa.

1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx MenuFx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Napsauta Sync-palvelu-kuvaketta.
  3. Napsauta Määritä Firefox Sync -palvelun asetukset.
    Sync Setup 1
  4. Napsauta tekstin Minulla on jo Firefox Sync -tili alla olevaa Yhdistä-painiketta jolloin tämän tietokoneen lisäämiseen tarvittava koodi näytetään.
    Comp Code
  1. Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa olevaa Firefox-painikettaTyökalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync. Firefox Sync -palvelun asennusikkuna aukeaa.
  2. Napsauta Minulla on tili-painiketta.
  3. Tämän tietokoneen lisäämiseen tarvittava koodi näytetään.
    Pair - Win
  1. Napsauta valikkopalkissa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync. Firefox Sync -palvelun asennusikkuna aukeaa.
  2. Napsauta Minulla on tili-painiketta.
  3. Tämän tietokoneen lisäämiseen tarvittava koodi näytetään.
    Pair - Mac
  1. Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync. Firefox Sync -palvelun asennusikkuna aukeaa.
  2. Napsauta Minulla on tili -painiketta.
  3. Tämän tietokoneen lisäämiseen tarvittava koodi näytetään.
    Pair - Lin

Vaihe 3: Liitä muut tietokoneesi Sync-tiliisi

Tee nämä vaiheet päätietokoneesi (vaihe 1) kanssa.

1. Käynnistä Firefox sillä laitteella jonka haluat lisätä, ja napsauta Valikko-painiketta Kuvaa "new FX Menu" ei ole olemassa.Fx57Menu.
  2. Napsauta valikon alalaidassa Kirjaudu sisään Sync-palveluun.
  3. Napsauta SyncFirefox-tili paneelissa Kirjaudu sisään.
  4. Syötä Kirjaudu sisään -sivulla sama sähköpostiosoite ja salasana, jota olet käyttänyt muilla laitteillasi.
  5. Kun olet kirjautunut, Firefox aloittaa synkronoinnin.

Päätietokoneeni ei ole lähellä - mitä teen?

Tee nämä toimenpiteet toisen tietokoneen kanssa.
Vaikkei päätietokoneesi olisi lähellä, pystyt liittämään uuden laitteen helposti käyttäjätunnuksen, salasanan ja synkronointiavaimen avulla.

1. Napsauta Firefox-ikkunan ylälaidassa Firefox-painikettaTyökalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset. "Firefox Sync -palvelun asennus" -ikkuna avautuu.
  2. Napsauta Minulla on tili.
  3. Koska et ole sellaisen laitteesi lähellä, jossa Sync olisi jo asennettuna, valitse Laite ei ole mukanani -linkki.
  4. Kirjaudu Sync-tilillesi:
    • Anna tilisi sähköpostiosoite
    • Anna salasanasi
    • Anna palautusavaimesi
    • Napsauta sitten Seuraava
  5. Näet Asennus valmis -ikkunan. Napsauta Valmis lisätäksesi tämän laitteen Sync-tilillesi.
  1. Napsauta valikkopalkissa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset. "Firefox Sync -palvelun asennus" -ikkuna avautuu.
  2. Napsauta Minulla on tili.
  3. Koska et ole sellaisen laitteesi lähellä, jossa Sync olisi jo asennettuna, valitse Laite ei ole mukanani -linkki.
  4. Kirjaudu Sync-tilillesi:
    • Anna tilisi sähköpostiosoite
    • Anna salasanasi
    • Anna palautusavaimesi
    • Napsauta sitten Jatka
  5. Näet Asennus valmis -ikkunan. Napsauta Valmis lisätäksesi tämän laitteen Sync-tilillesi.
  1. Valitse Firefox-ikkunan ylälaidassa Työkalut-valikko ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset. "Firefox Sync -palvelun asennus" -ikkuna avautuu.
  2. Napsauta Minulla on tili.
  3. Koska et ole sellaisen laitteesi lähellä, jossa Sync olisi jo asennettuna, valitse Laite ei ole mukanani -linkki.
  4. Kirjaudu Sync-tilillesi:
    • Anna tilisi sähköpostiosoite
    • Anna salasanasi
    • Anna palautusavaimesi
    • Napsauta sitten Seuraava
  5. Näet Asennus valmis -ikkunan. Napsauta Valmis lisätäksesi tämän laitteen Sync-tilillesi.