Het klokalarm instellen in Firefox OS

(Doorgestuurd vanaf Set clock alarm on Firefox OS)

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Klokalarmen aan- en uitzetten

1. Open de app Klok clock.
    New Clockclock fs01.3
  2. Tik op een ingesteld alarm om dit te wijzigen, of verwijder het vinkje ernaast om het uit te zetten.
Tip: tik op de tijd om tussen digitale en klokweergave te wisselen.

Een nieuw klokalarm toevoegen

1. Tik vanuit de klok-app op add alarm om een nieuw alarm in te stellen.
  2. U ziet het scherm Nieuw alarm:

New Alarm Menuset alarm ff1.3
  3. De tijd instellen: schuif de cijfers omhoog of omlaag om de tijd te waarop u het alarm wilt instellen te selecteren.
  4. Een label toevoegen: dit is de naam van het alarm.
  5. Herhalen: als u dit alarm ook op andere dagen wilt laten klinken, kiest u hier de dagen.
  6. Een alarmgeluid kiezen: op een geluid tikken selecteert en speelt dit af, en u kunt uw keuze bevestigen door op Clock "OK" Button te tikken. Op dit moment zijn er 8 alarmklokgeluiden:
    • “Classic Buzz”
    • “Classic Pulse”
    • “Classic Progressive”
    • “Gem Echoes”
    • “Into the Void”
    • “Ringing Strings”
    • “Shimmering Waves”
    • “Smooth Strings”
  7. Trillen: zet dit aan als u een minder hoorbare melding wenst, of als aanvulling op het alarmgeluid.
  8. Sluimeren: dit is een korte vertraging voordat het alarm weer afgaat, en kan 5, 10, 15 of 20 minuten zijn.
  9. Tik op Firefox OS "Done" Button om het alarm op te slaan.
  1. Tik in de rechterbovenhoek op alarm button om een nieuw alarm in te stellen.
  2. Vul in het scherm Nieuw alarm de alarmdetails in, waaronder de naam, tijd, alarmgeluid, herhaling en instellingen voor trillen en sluimeren.
  3. Tik in de rechterbovenhoek op Gereed om het alarm op te slaan.

Een klokalarm verwijderen

1. Tik vanuit het startscherm op clock om de klok weer te geven.
  2. Tik op het alarm dat u wilt verwijderen om naar het bewerkingsmenu te gaan.
  3. Scroll naar de onderkant en tik op de knop Firefox OS Clock "Delete" Button.
  1. Open de app Klok.
  2. Tik op het alarm dat u wilt verwijderen.
  3. Scroll naar de onderkant en tik op de knop Verwijderen.