Kellon hälyytyksen asettaminen Firefox OS:ssä

(Ohjattu sivulta Set clock alarm on Firefox OS)

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Hälyytyksen asettaminen päälle ja pois

1. Avaa kello napauttamalla kotinäytöllä clock-kuvaketta.
    New Clock

2. Ota hälyytys käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla sitä kellon alla.
Vihje: Napauttamalla itse kelloa voit vaihtaa viisari- ja numeronäytön välillä.

Uuden hälyytyksen asettaminen

1. Aseta uusi hälyytys napauttamalla uuden hälyytyksen kuvaketta add alarm Clock-sovelluksessa.

New Alarm Menu

2. Time: Valitse halyytysaika napauttamalla kenttää ja liu'uttamalla sitten numeroita ylös tai alas.
  3. Label / Name: Tämä on kello-näytössä näkyvä hälyytyksen nimi.
  4. Sound: Valitse hälyytysääni napauttamalla kenttää ja valitsemalla hälyytysääni avautuvasta luettelosta. Hälyytysäänen valitseminen toistaa äänen, ja voit vahvistaa valinnan napauttamalla Clock "OK" Button-painiketta. Tällä hetkellä valittavissa on kahdeksan hälyytysääntä:
    • "Classic Buzz"
    • "Classic Pulse"
    • "Classic Progressive"
    • "Gem Echoes"
    • "Into the Void"
    • "Ringing Strings"
    • "Shimmering Waves"
    • "Smooth Strings"
  5. Snooze: Tämä on torkku-asetus. Valittavana on 5, 10, 15 tai 20 minuuttia.
  6. Tallenna hälyytys napauttamalla Firefox OS "Done" Button-painiketta.

Hälyytyksen poistaminen

1. Tuo kello esiin napauttamalla kotinäytöllä Clock-sovelluksen kuvaketta clock.
  2. Siirry hälyytyksen muokkaustilaan napauttamalla hälyytystä, jonka haluat poistaa.
  3. Vieritä näytön alalaitaan ja napauta Firefox OS Clock "Delete" Button-painiketta.