Sähköpostin lähetys ja hallinnointi

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Sähköpostien lähetys ja hallinnointi

Huomaa: Sähköpostitili on oltava määritelty, ennen kuin voit lähettää sähköposteja. Katso tarvittaessa ohjeita artikkelista Lisää sähköpostitili Firefox OS:n E-Mail -sovellukseen.
  1. Avaa sähköpostisovellus napauttamalla E-mail -ohjelman kuvaketta email.
  2. Aloita uuden viestin luominen napauttamalla painiketta Create Message Icon.
  3. Compose message (Luo uusi viesti) -ikkuna aukeaa:
    Compose message
  4. Syötä vastaanottajat kenttiin To (vastaanottaja) ja/tai cc (kopio) / bcc (piilokopio). Tähän on kolme tapaa:
    • Napauttamalla osoitekentän oikeassa laidassa kuvaketta add icon voit valita vastaanottajat yhteyshenkilöistäsi.
    • Syötä täydellinen sähköpostiosoite. (esim. 123@mozilla.org)
    • Syötä osa sähköpostiosoitteesta tai nimestä ja napauta kuvaketta add icon. Näet luettelon syöttämääsi tekstiä vastaavista yhteyshenkilöistä, joista voit valita vastaanottajan.

5. Syötä sähköpostisi otsikko kenttään Subject ja kirjoita itse viesti.
  6. Lähetä viesti napauttamalla Send-painiketta.