This forum is a discussion about improving the "Open Search" article. If you'd like to participate, please register.

If you need help with Firefox, please ask a question.

TB imap missing email & attachments in local folders...that are server

  • 0 Replies
  • Last reply by barneyb
  1. barneyb 0 posts
    Report Abuse

    Recently had CRYPTO-WALL ransom virus take over my Lenovo. was able to shut down in time, so some of my key strokes recovered. Had to reformat hard drive and do backup data from BackBlaze. This took 18 hours with T1 line. Now when checking on emails and their attachments with setting: Imap on Lenovo, they keep disappearing, and then will show up again without me doing anything. IT Guys created new set of same two email addresses on Lenovo, and deleted original. The files are present on the server. This worked over several days and most emails are showed up. then next am, when I want to save the attachments to hard drive and copy or delete the emails. Most emails and attachments are gone again. I have been reading but not sure what I am dealing with. I beefed up my anti virus to Avast Premier and complete scans are negative for problems. Also upgraded my anti malware: Malwarebytes to Premium. This found about 15 things, mostly PUPs and tracking junk. Nothing since the upgrade. Please excuse the long winded nature, but not sure where to start. Am most thankful for the Cloud as secure backup of my Biz data. Thanks for any help. Hope I have use the correct form etc...bjb

    Recently had CRYPTO-WALL ransom virus take over my Lenovo. was able to shut down in time, so some of my key strokes recovered. Had to reformat hard drive and do backup data from BackBlaze. This took 18 hours with T1 line. Now when checking on emails and their attachments with setting: Imap on Lenovo, they keep disappearing, and then will show up again without me doing anything. IT Guys created new set of same two email addresses on Lenovo, and deleted original. The files are present on the server. This worked over several days and most emails are showed up. then next am, when I want to save the attachments to hard drive and copy or delete the emails. Most emails and attachments are gone again. I have been reading but not sure what I am dealing with. I beefed up my anti virus to Avast Premier and complete scans are negative for problems. Also upgraded my anti malware: Malwarebytes to Premium. This found about 15 things, mostly PUPs and tracking junk. Nothing since the upgrade. Please excuse the long winded nature, but not sure where to start. Am most thankful for the Cloud as secure backup of my Biz data. Thanks for any help. Hope I have use the correct form etc...bjb