Een nieuw privétabblad openen in Firefox Focus voor Android

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox Focus maakt het wisselen tussen verschillende webpagina’s en het openen van meerdere privétabbladen eenvoudig.

Een koppeling openen in een nieuw privétabblad

1. Houd uw vinger op een koppeling op een webpagina om een menu zichtbaar te maken.
  2. Tik op Koppeling openen in privétabblad.
  3. De pagina wordt in een nieuw privétabblad geopend.

Uw open tabbladen beheren

Tik om uw open privétabbladen te bekijken op het getal rechts bovenin uw scherm om een lijst met uw open tabbladen te tonen. U dient mogelijk eerst de huidige pagina naar beneden te scrollen om de navigatiebalk te tonen.

AndroidFocus101-AddressBar-Tabs

Om naar een tabblad te wisselen tikt u er gewoon in het menu op.

Om een tabblad te verwijderen, tikt u ernaast op het pictogram x in het menu.

Tik op het prullenbakpictogram Copnfig Editor Trash Icon links bovenin het scherm om snel uw navigatiesessie te wissen en alle tabbladen tegelijk te verwijderen.