Nieuw in Thunderbird 16

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Dit artikel beschrijft de belangrijkste wijzigingen in Thunderbird versie 16. Wend u voor een volledige lijst van bugs die in deze versie zijn verholpen tot de volledige lijst van verholpen bugs in TB16.

Box-opslagserviceprovider toegevoegd aan Filelink

Thunderbirds Filelink-functionaliteit (waarmee u grote bijlagen naar een online opslagserviceprovider kunt uploaden) werkt nu met de Box-online-opslagservice. Wend u tot het artikel Filelink voor grote bijlagen voor instructies over het verzenden van grote bestanden via Box.

Stille of achtergrondupdates

Thunderbird downloadt en past updates nu onzichtbaar op de achtergrond toe, waardoor de tijd voor het toepassen van de update en het herstarten wordt gereduceerd. Hierdoor vervalt het dialoogvenster voor het updateproces op alle platformen. In Windows is het dialoogvenster voor Gebruikersaccountbeheer niet meer nodig, wat bijwerken makkelijker en sneller maakt.