Hiiren pikavalinnat

Alla on luettelo Firefoxin yleisimmistä, hiirellä tehtävistä pikavalinnoista.

||Toiminto|Pikavalinta Edellinen sivu|AltOptio+Rullaa alasVaihto+Rullaa alas Seuraava sivu|AltOptio+Rullaa ylös Vaihto+Rullaa ylös Lähennä sivua|Ctrl+Rullaa ylös Loitonna sivua|Ctrl+Rullaa alas Sulje välilehti|Keskimmäisellä painikkeella välilehtipalkkia Uusi välilehti|Kaksoisnapsauta välilehtipalkkia Avaa sivu välilehteen taustalla|CtrlKomento+Vasen painike
Keskimmäinen painike Avaa sivu välilehdessä|CtrlKomento+Vaihto+Vasen painike
Vaihto+Keskimmäinen painike Avaa sivu uudessa ikkunassa|Vaihto+Vasen painike Kopioi välilehti tai kirjanmerkki|Ctrl+vedä hiirelläEi ole Liitä osoite ja avaa se1|Keskimmäisellä painikkeella välilehtipalkkia Päivitä sivu (ohita välimuisti)|Vaihto+Päivitä painike Tallenna sivu nimellä|AltOptio+Vasen painikeEi ole Vieritä sivua rivi riviltä|CtrlKomento+RullaaAltOptio+Rullaa||

1 Oletusarvoisesti välilehden korvakkeen napsauttaminen hiiren keskimmäisellä painikkeella sulkee välilehden. Keskimmäisen painikkeen toimintatapaa voi kuitenkin tarpeen mukaan muuttaa. Jos haluat aukaista keskipainikkeella osoitteita (Content Load URL feature), aseta asetuksen middlemouse.contentLoadURL arvoksi true ja jos haluat sulkea keskipainikkeella välilehtiä, aseta arvoksi false.