Onko Firefox saatavilla iPhonelle tai iPadille?

Tämä artikkeli saattaa olla vanhentunut.

Englanninkieliseen artikkeliin, johon tämä artikkeli pohjautuu, on tehty tärkeä päivitys. Kunnes artikkeli päivitetään, voit siirtyä englanninkieliseen artikkeliin: Is Firefox available for iPhone or iPad in my language?

Firefox on saatavana seuraavilla alueilla iPadille, iPhonelle ja iPod-laitteille joissa on iOS 8:

• Australia
  • Itävalta
  • Kanada (englanti)
  • Uusi-Seelanti

Lisää alueita tulossa!

Luettelo iOS8-yhteensopivista laitteista on Applen sivuilla. Löydät Firefox for iOS -tukiartikkelit täältä.