Hvordan bruke Galleri programmet på Firefox OS

Denne artikkelen vedlikeholdes ikke lenger, så innholdet kan være utdatert.

Hvordan vise bilder

1. For å åpne galleri programmet, trykk gallery.
  2. Galleri programmet med dine bilder vil vises i et rutenett.
  3. Trykk på et bilde for å se det i full størrelse
  4. dra til venstre for å vise det forrige bildet, eller dra til høyre for å vise det neste bildet.
    Hvis du når et punkt hvor du ikke kan dra lenger betyr det at du har kommet til det første eller siste bildet.
  5. For å gå tilbake til rutenettet, trykk Grid Icon in FxOS Gallery.
Tips: Du kan også åpne kameraet fra Galleriet ved å trykke på camera.

Slette Bilder

Det er to måter å slette bilder:

Slete et enkelt bilde

1. Åpne bildet og trykk Gallery delete icon in Firefox OS.
  2. trykk OK for å bekrefte slettingen.

Slette mange bilder

1. Trykk Multiple select icon in Firefox OS.
  2. Trykk på bildene du ønsker å slette. Valgte bilder vil ha en blå kantlinje rundt dem. Hvis du trykker på dem igjen vil valget bli opphevet
  3. Trykk Gallery delete icon in Firefox OS.
  4. Trykk OK for å bekrefte slettingen.
Viktig: Når et bilde er slettet kan det IKKE bli gjenopprettet.

Redigere Bilder

1. Trykk på bildet du ønsker å redigere
  2. Trykk edit icon. Derfra kan du redigere eksponering, legge til effekter, kanter og beskjære bilder.

Hvordan dele bilder

1. Trykk på bildet du ønsker å dele
  2. Trykk share.
  3. Velg hvordan du ønsker å dele bildet
  4. Den relevante applikasjonen vil åpnes, og dine bilder blir klare til å deles

Oversatt av Jørgen Juel