Hvordan aktivere Java hvis det har blitt blokkert

Denne artikkelen vedlikeholdes ikke lenger, så innholdet kan være utdatert.

For å beskytte deg har Firefox forhindret noen versjoner av Java programtillegget fra å kjøre automatisk av sikkerhetsmessige grunner. Men du kan allikevel bruke Java på sider du stoler på hvis det er nødvendig. Vi skal vise deg hvordan

Advarsel: Du skal bare forsøke dette på sider du stoler på.

Aktiver

• Når du ser "Trykk her for å aktivere" meldingen, trykk på den for å laste Java innholdet normalt.

Activate Java
Merk: Neste gang du besøker siden eller en annen side som bruker Java vil du se meldingen igjen.

Alltid aktiver Java for en side

Hvis du har en klarert side som bruker Java og du bruker den ofte, kan du få Java til å starte normalt på kun den nettsiden..

1. Tryll på det røde programtillegg ikonet i adresse baren og et meldingsvindu vil åpne.
  2. På bunnen av meldingsvinduet, trykk Aktiver alle programtillegg nedtrykksmenyen og velg Alltid aktiver programtillegg for denne nettsiden.

Always activate Java

Nå, når du besøker siden igjen vil programtillegget alltid starte automatisk, og du vil ikke få "Trykk for å aktivere" beskjeden.

Aktiver Java en gang

• Når du ser "Aktiver Java" meldingen, trykk på den for å laste Java innholdet som vanlig.

Fx24-JavaActivate

Alternativt, hvis det ikke er noe synlig område du kan trykke på for å aktivere Java innholdet, se for et rødt programtillegg ikon i adressebaren. Trykk på den og i meldingspanelet som åpner, velg tillat nå for å aktivere Java innholdet midlertidig.

Bildet "Fx24-JavaAllowNow" finnes ikke.

Merk: Neste gang du besøker nettsiden eller en annen som bruker Java vil du se denne meldingen igjen.

Alltid aktiver Java for en sidee

Hvis du har en nettside du stoler på som bruker Java og du bruker siden ofte kan du få Java til å fungere normalt på bare den nettsiden.

1. Trykk på det røde programtillegg ikonet i adressebaren og et meldingsvindu panel vil åpne.
  2. I meldingspanelet trykk Tillat og husk.

Bildet "Fx24-JavaAllowRemember" finnes ikke.

Nå, når du besøker siden igjen vil programtillegget automatisk kjøre og du vil ikke få "Trykk for å aktivere" meldingen igjen.