De Firefox Marketplace verkennen en apps vinden

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

De Firefox Marketplace biedt twee manieren om apps te vinden. U kunt door nieuwe apps bladeren, of u kunt ernaar zoeken.

Zoeken

Als u naar de naam van de gewenste app wilt zoeken, kunt u:

• vanuit het startscherm op het vergrootglas search-glass tikken en uw zoektermen intypen.
  • op een willekeurige andere pagina boven in het scherm uw zoektermen intypen.

Met de zoekfunctie kunt u apps verkennen via hun naam of bepaalde trefwoorden. Als u bijvoorbeeld naar “spel” zoekt, kunt u de lijst van alle beschikbare spellen vinden.

Bladeren

Als u besluit door de Firefox Marketplace te bladeren om te zien wat er verkrijgbaar is, kunt u dit doen door onder in de startpagina één van de 6 categorieën te selecteren. Elke categorie toont een lijst van apps die u kunt downloaden.

U kunt de selectie van apps beperken door op de knop “Filter” te tikken en de onderwerpen te selecteren waarin u meer geïnteresseerd bent.

De weergave kan worden aangepast, zodat u schermafbeeldingen van de apps of meer apps zonder te scrollen kunt zien. Druk op de knop view-toggle om dit te doen.