Sådan hentes og installeres apps

(Viderestillet fra How to download and install apps)

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Marketplace er en butik med apps designet til din Firefox OS-enhed. Denne artikel hjælper dig med at finde og installere dem.

Find apps

Når du åbner Marketplace, vil du få en oversigt med anbefalede og populære apps.

Marketplace Home
  • Linkene i toppen hjælper dig med at gennemgå apps efter nyeste, popularitet eller kategori.
  • Marketplace-skærmen har selvfølgelig et søgefelt, så du kan finde præcis det, du leder efter.
    new marketplace search
  • Tryk på en app i Marketplace for at se detaljer om appen, såsom skærmbilleder, en længere beskrivelse og anmeldelser.

Installer en app

Det er hurtigt og let at installere en app.

1. Når du finder en app, du vil installere, så tryk på den blå knap. Hvis appen er gratis, vil det stå på knappen. Hvis appen koster penge, vil prisen stå på knappen.
    Free and paid apps
    Bemærk: Forløbet ved køb af apps varierer mellem forskellige teleoperatører og lande. Følg blot instruktionen på skærmen.
  2. Bekræft, at du vil installere appen, ved at trykke på knappen Installer.
    • Appen hentes, og et ikon placeres på din startskærm.
      Twitter installed

Hvad er forskellen mellem Marketplace og Adaptiv søgning

Marketplace og Adaptiv søgning tilbyder to forskellige måder at hente apps. Marketplace er en butik med apps. Adaptiv søgning finder mobiltilpassede websteder, som kan installeres og bruges, ligesom apps.