Hoe rapporteer ik een probleem met Firefox Relay?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Met Relay kunt u maskers aanmaken om uw e-mailadres te beschermen tegen spam en ongewenste berichten. Soms kunt u echter problemen ondervinden met uw maskers, doorgestuurde berichten of de Firefox Relay-extensie. Om te helpen deze problemen zo snel mogelijk op te lossen, kunt u ons een rapport sturen met de details. Dit artikel toont u hoe u problemen met Firefox Relay kunt rapporteren.

Problemen rapporteren via de Relay-extensie

1. Klik rechtsbovenin op het Firefox Relay-pictogram in het add-onvak.
    Relay report issue A
  2. Klik op Instellingen (Relay gear icon) in het paneel dat wordt geopend.
    Relay report issue B
  3. Zorg ervoor dat de schakelaar waarmee u toestemming geeft voor gegevensverzameling is ingeschakeld.
    Relay report issue C
  4. Selecteer Probleem melden.
    Relay report issue D
  5. Voer de URL in van de website waar het probleem optreedt.
  6. Selecteer de optie die uw probleem het beste uitlegt.
  7. Klik op Rapport verzenden.
    Relay report issue E

Problemen rapporteren via het Relay-dashboard

1. Ga naar https://relay.firefox.com.
  2. Meld u aan bij uw account.
  3. Klik rechtsboven op uw profielafbeelding.
  4. Klik op Contact.
    Relay report issue F
  5. Vul het formulier in.
  6. Klik op Verzenden.
    Relay report issue 3

Wie dit artikel behelpsum?

Ien momint…

Dizze aardige minsken hawwe holpen by it skriuwen fan dit artikel:

Illustration of hands

Frijwilliger wurde

Lit jo ekspertize groeie en diel dizze mei oaren. Beäntwurdzje fragen en ferbetterje ús kennisbank.

Mear ynfo