Hoe zoek ik snel binnen mijn Firefox OS-telefoon?

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

De adaptieve zoekfunctie voor apps in Firefox OS verwijdert de grens tussen wat zich lokaal op uw apparaat en op het internet bevindt. Als u apps of documenten wilt zoeken, kunt u gewoon beginnen met het intypen van een woord, en de resultaten verschijnen vanzelf!

Om een consistente zoekbeleving voor gebruikers te creëren biedt Firefox OS ook een zoekframework voor ontwikkelaars. Dit helpt hen zoekfuncties voor hun applicaties te implementeren.

Zoe werkt het:

1. Tik op de startknop.
  2. Veeg naar rechts om het zoekscherm te openen.

search firefox os
  3. Zoek wat u nodig hebt.
  4. Tik op wat voor u interessant is.

search firefox os2
Houd het pictogram van de applicatie ingedrukt en selecteer Toevoegen aan startscherm om een applicatie op uw telefoon te installeren.