Firefox OS:n version selvittäminen

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Jotkin tukiartikkeleistamme viittaavat Firefox OS:n eri versioihin ja saatat miettiä, mikä versio laitteessasi on käytössä. Version selvittäminen on helppoa:

1. Avaa laitteesi Settings-sovellus.
  2. Vieritä alaspäin Device-osioon ja valitse Device information.
    Device info
  3. Katso Device information-ruudulla kohtaa Software.
    • Firefox OS 1.0.1.0 tarkoittaa versiota 1.0.1
    • Firefox OS 1.1.0.0 tarkoittaa versiota 1.1

Ohjeita laitteesi päivittämiseen saat artikkelista Firefox OS:n päivitysten tarkistaminen ja asentaminen