Rensa din webbhistorik och andra personuppgifter i Firefox för Android

Firefox för Android ger dig kontroll över dina personuppgifter, såsom historik, lösenord och mer. Du kan enkelt spara dessa data till din webbläsare och ta bort den när du vill:

Rensa hela din webbhistorik

1. Gå till panelen Historik på startsidan.
  2. Tryck på Töm bläddringshistorik längst ner på panelen Historik.
  3. Tryck på OK för att bekräfta.

Rensa specifika objekt från webbläsaren

1. Tryck på menyknappen (antingen under skärmen på vissa enheter eller uppe till höger i webbläsaren) och välj Inställningar (du kan behöva trycka på Mer först) .
  2. Tap Rensa privat data.
  3. Sätt en bock bredvid de objekt du vill radera och tryck sedan på Rensa data.
  1. Tryck på menyknappen (antingen under skärmen på vissa enheter eller uppe till höger i webbläsaren) och välj Inställningar (du kan behöva trycka på Mer först) .
  2. Tryck på Integritet och välj Rensa nu.
  3. Sätt en bock intill de objekt som du vill radera och tryck sedan på Rensa nu.
    Rensa privat data

Radera data vid avslut

Det här alternativet raderar automatiskt vald data (bokmärken, surf- eller sökhistorik, sparade lösenord och mer) varje gång du avslutar Firefox:

1. Tryck på menyknappen (antingen under skärmen på vissa enheter eller uppe till höger i webbläsaren) och välj Inställningar (du kan behöva trycka på Mer först) .
  2. Tryck på Integritet och sätta en bock bredvid Rensa privat data vid avslut.
  3. I popup-fönstret, välj vilka typer av information som du vill ta bort varje gång du avslutar Firefox, tryck sedan på Ställ in.

Firefox kommer att radera dina uppgifter varje gång du stänger det genom att trycka på Avsluta i menyn.