Selaushistorian ja henkilökohtaisten tietojen poistaminen Firefox for Androidissa

Firefox for Androidissa henkilökohtaisten tietojen, kuten esimerkiksi selaushistorian ja salasanojen hallinnoiminen, on helppoa. Nämä tiedot voi kätevästi tallettaa selaimeen ja ne voi poistaa milloin tahansa:

Tämä artikkeli koskee Firefox for Androidin uusinta versiota. Jos haluat käyttää näitä toimintoja, päivitä ensin Firefoxin uusimpaan versioon.

Koko selaushistorian poistaminen

1. Siirry aloitusnäytöllä Sivuhistoria -paneeliin.
  2. Napauta paneelin alalaidassa olevaa Tyhjennä selaushistoria-painiketta.
    clear history m32
  3. Vahvista poisto napauttamalla OK-painiketta.

Valittujen tietojen poistaminen

1. Napauta Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) ja valitse Asetukset (joissain laitteissa on napautettava Lisää ensin) .
  2. Napauta Tietosuoja ja valitse Poista nyt.
  3. Valitse luettelosta kohteet, jotka haluat poistaa ja napauta Poista tiedot
    Clear private data
  1. Napauta Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) ja valitse Asetukset (joissain laitteissa on napautettava Lisää ensin) .
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Tietoturva ja valitse Poista yksityisyystiedot.
  3. Valitse luettelosta kohteet, jotka haluat poistaa ja napauta Poista tiedot
    Clear private data

Poista tiedot sujettaessa

Tämä asetus poistaa automaattisesti valitsemasi tiedot (kirjanmerkit, selaus- tai hakuhistorian, tallennetut salasanat jne.), kun suljet Firefoxin:

1. Napauta Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) ja valitse Asetukset (joissain laitteissa on napautettava Lisää ensin) .
  2. Napauta Tietosuoja ja ota käyttöön asetus Poista suljettaessa.
  3. Valitse ponnahdusikkunassa kohteet, jotka haluat poistettavan aina, kun Firefox suljetaan. Vahvista valinnat napauttamalla Aseta.

Valitsemasi tiedot poistetaan aina, kun suljet Firefoxin valikon Quit-komennolla.