Hoe voeg ik een webapp van het scherm voor Adaptief apps zoeken toe aan mijn startscherm?

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

  1. Veeg naar rechts om naar het Everything-scherm te gaan.
  2. Ga naar wat u wilt toevoegen.
  3. Houd uw vinger op de app die u wilt toevoegen.
    • Neem bijvoorbeeld PGA Tour.

add app from dynamic folder

add app from dynamic folder - confirm

Als alternatief kunt u, wanneer u de gewenste app hebt geopend, op het pijltje rechts onder in het scherm tikken om het menu te openen en daarna op de ster tikken.

add app from inside the app

 

Deze aardige mensen hebben geholpen bij het schrijven van dit artikel:

Illustration of hands

Vrijwilliger worden

Laat uw expertise groeien en deel deze met anderen. Beantwoord vragen en verbeter onze kennisbank.

Meer info