Firefoxin Android-versio kaatuu avattaessa

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Firefox 18.0.2 Androidille sisältää korjauksen avauksen yhteydessä tapahtuviin kaatumisiin. Päivitä Firefox uusimpaan versioonsa korjataksesi ongelman.

Firefoxin automaattinen päivitys

Jos olet sallinut Firefoxin automaattisen päivittämisen, sueraa näitä ohjeita:

1. Avaa Google Play Store -sovellus.
  2. Firefox päivitetään automaattisesti.

Firefoxin päivitys käsin

Jos olet asettanut Firefoxin päivittymään vain käsin:

1. Avaa Google Play Store -sovellus ja kosketa hakukuvaketta, joka näyttää suurennuslasilta.

ICS - Android - Tapping Search icon in Google Play
  2. Kirjoita "Firefox" ja kosketa suurennuslasikuvaketta.
  3. Kosketa Firefox-kohdetta ja kosketa sitten Päivitä.