Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u add-ons in Firefox voor Android kunt installeren vanaf addons.mozilla.org/android of vanuit de Add-onbeheerder in Firefox voor Android.

Hoe vind en installeer ik add-ons?

U kunt door alle beschikbare add-ons voor Firefox voor Android bladeren door naar addons.mozilla.org/android te gaan. U kunt ook add-ons ontdekken in de Add-onbeheerder in de browser.

Volg deze instructies voor het installeren vanuit de Add-onbeheerder:

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op het menu-item Add-ons.
  3. Tik op een add-on om er meer over te lezen. Tik op de knop + om hem te installeren.
  4. Vervolgens wordt u de toegang die de extensie vereist getoond.
    Tik op Toevoegen om de extensie te installeren.
    FenixInstallAddOn
  5. Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd, zal Firefox u de mogelijkheid geven deze in te schakelen voor gebruik tijdens privénavigatie. U kunt het veld Toestaan tijdens privénavigatie nu aanvinken of dit later inschakelen (zie beneden).
    FenixInstallAddOnFinish
  6. Tik op Oké, begrepen om de installatie te voltooien.

Hoe kan ik add-ons bijwerken, opties wijzigen of verwijderen?

Uw add-ons bijwerken

Wanneer u Firefox voor Android bijwerkt, worden uw add-ons automatisch bijgewerkt naar compatibele versies als deze beschikbaar zijn.

Een add-on tijdelijk uitschakelen of permanent verwijderen

U kunt extensies vanuit de Add-onbeheerder in Firefox voor Android uitschakelen of verwijderen:

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op het menu-item Add-ons.
  3. Onder Ingeschakeld staat een lijst met add-ons die momenteel actief zijn.
  4. Tik op de add-on die u wilt wijzigen.
    Uitschakelen: schuif de knop Ingeschakeld naar uit.
    Verwijderen: tik op de knop Verwijderen.

Hier kunt u ook de Instellingen, Details en Toestemmingen voor de add-on bekijken en bewerken.

Add-ons inschakelen in privénavigatie

Add-ons (gemigreerd en geïnstalleerd) zijn standaard in privénavigatie uitgeschakeld. Om deze instelling te wijzigen:

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op het menu-item Add-ons.
  3. Tik op de add-on die u wilt wijzigen.
  4. Tik op de schuifknop naast Uitvoeren tijdens privénavigatie om dit in- of uit te schakelen.