Aktiver Bluetooth i Firefox OS for at overføre filer

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Bluetooth er en trådløs teknologi, som kan bruges til at overføre data over korte afstande - uden brug af kabler! Denne artikel forklarer, hvordan Bluetooth aktiveres i Firefox OS, så du let kan dele filer med andre.

Aktiver Bluetooth

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Vælg Bluetooth i afsnittet Netværk og forbindelse.
  3. Aktiver Bluetooth.
    Bluetooth on
  1. Åbn appen Indstillinger Settings 1.3Settings 1.4Settings- 2.0 (small) på din enhed.
  2. Vælg Bluetooth.
  3. Aktiver Bluetooth fos enabled.
  4. Aktiver indstillingen Synlig for alle fos enabled hvis alle enheder skal kunne finde din enhed.
  5. Tryk på tilbage-knappen øverst på skærmen for at afslutte.
Tip: Du kan aktivere Bluetooth fra enhver skærm ved at trække meddelelsesbakken ned fra toppen af skærmen og så trykke på ikonet Bluetooth.

Omdøb din enhed

Du kan angive det navn, som din enhed vises med på andre enheder.

1. På skærmen Bluetooth-indstillinger, tryk på knappen Omdøb min enhed.
  2. Indtast et nyt navn, og tryk så på OK.
    • Det nye navn vil blive vist under Synlig for alle.

Parring af Bluetooth-enheder

1. Gør den enhed, du vil parre med din Firefox OS-enhed med, synlig for andre enheder.
  2. På skærmen Bluetooth-indstillinger på din Firefox OS-enhed, tryk på navnet på den anden enhed i afsnittet Enheder i området.
    Tap to connectbluetooth 2.0
    • Hvis ikke du kan se den anden enhed på listen, kan du søge efter den ved at trykke på knappen Søg efter enheder.
  3. Bekræft, at begge enheder viser samme pinkode, og tryk så på knappen Par på begge enheder.
Bemærk: Hvis du bruger Firefox OS 1.1, og du starter parringen fra en anden enhed, så sørg for, at du har valgt indstillingen Synlig for alle på Firefox OS-enheden.

Send og modtag filer over Bluetooth

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig i Firefox OS version 1.1 eller nyere. Er du i tvivl om hvilken version af Firefox OS du har? Find ud af det her.

Send filer til andre enheder

1. Sørg for, at din Firefox OS-enhed er parret med en anden enhed.
  2. Find den fil, du vil sende til andre enheder.
  3. Tryk på knappen Del i bunden af skærmen, og vælg Bluetooth-overførsel.
    Share button
  4. Vælg den parrede enhed, du vil sende filen til, og tryk på OK.
  5. Accepter filoverførslen på den anden enhed.
  6. Du vil få vist meddelelsen Fil sendt, når overførslen er færdig.
    File sent
  1. Sørg for, at din Firefox OS-enhed er parret med en anden enhed.
  2. Find den fil, du vil sende til andre enheder.
  3. Tryk på knappen Del fos share i bunden af skærmen, og vælg Bluetooth-overførsel.
  4. Vælg den parrede enhed, du vil sende filen til.
  5. Accepter filoverførslen på den anden enhed.
  6. Du vil få vist meddelelsen Fil sendt, når overførslen er færdig.
    File sent
Vil du overfører flere filer? Du behøver ikke at vente, til den første er færdig. Gentag trinnene ovenfor for at tilføje flere filer til overførselskøen. Firefox OS vil overføre dem i rækkefølge.

Modtag filer

1. Kontroller, at din Firefox OS-enhed er Synlig for alle i dine Bluetooth-indstillinger.
    Visible to all
  2. Del en fil over Bluetooth fra andre enheder.
  3. Tryk på meddelelsen Gennemgå overførselsforespørgslen som vises øverst på din Firefox OS-enhed.
    Receive file
  4. Tryk på knappen Overfør for at starte filoverførslen.
    • Du vil få vist meddelelsen Fil modtaget, når overførslen er færdig.
    File received
  1. Kontroller, at din Firefox OS-enhed er Synlig for alle i dine Bluetooth-indstillinger.
  2. Del en fil over Bluetooth fra andre enheder.
  3. Tryk på meddelelsen Gennemgå overførselsforespørgslen som vises øverst på din Firefox OS-enhed, tryk så på Overfør for at acceptere.
    • Du vil få vist meddelelsen Fil modtaget, når overførslen er færdig.
    File received