Samlinger i Firefox

Firefox for Android gir deg mulighet til å gruppere og organisere faner slik du selv vil (for eksempel shopping, nyheter, reise, osv.). Du kan sette opp og navngi dine egne Samlinger og legge nettsider til dem mens du leser på nettet.

Du kan bruke samlinger til å gruppere lignende søk, nettsteder og faner for raskere å finne dem igjen senere.

Opprette en ny samling

1. Åpne den nettsiden du vil legge til samlingen.
  2. Trykk på menyknappen. AndroidFx83NorskMeny

3. Trykk på Fx85AndroidLagreISamling
  4. Om du ikke har laget noen samlinger enda, gi den nye samlingen et navn og trykk OK.
    Om du allerede har samlinger, trykk på + Legg til ny samling, gi den et navn og trykk OK.

Samlingen vises i Samlinger på startsiden.

Legge til en fane til en eksisterende samling

1. Åpne den nettsiden du vil legge til samlingen.
  2. Trykk på menyknappen. AndroidFx83NorskMeny

3. Trykk på Fx85AndroidLagreISamling
  4. Trykk på den samlingen du vil lagre nettsiden i.

Marker og legg til flere faner på en gang til en samling

1. Trykk på tallet ved siden av adressefeltet for å vise de fanene som er åpne.
    AndroidFx85NorskAapneFaner
  2. Trykk på Velg faner.
    AndroidFx85NorskVelgAapneFaner
  3. Marker de fanene du vil ha med i samlingen (røde sirkler) og trykk på ikonet for samlinger i øvre del av skjermen.
    AndroidFx85NorskValgteFaner
  4. Om du ikke har noen samling enda, gi den første samlingen et navn og trykk OK.
    Om du allerede har samlinger, enten trykk på den samlingen der du vil lagre fanene, eller trykk på + Legg til ny samling, gi samlingen et navn og trykk OK.

Forandre navn på samlinger

1. I Samlinger på Start-skjermen, trykk på den samlingen du vil gi nytt navn.
  2. Trykk på de tre prikkene til høyre for navnet på samlingen.
  3. Tap Bytt navn på samling.
  4. Legg inn et nytt navn i tekstfeltet og trykk OK

Samlingen vil vises med det nye navnet i Samlinger avsnittet.

Dele samlinger

1. I Samlinger på Start-skjermen, trykk på den samlingen du vil dele.
  2. Trykk på dele-ikonet FxPreview-share-icon som vises ved siden av navnet på samlingen.
  3. Trykk på en app fra listen over apper som vises.

Fjerne innhold fra samlinger

1. I Samlinger på Start-skjermen, trykk på en samling så du ser hvilke faner den inneholder.
  2. Trykk på X'en til høyre for et fanenavn for å fjerne den fra samlingen.

Slette samlinger

1. I Samlinger på Start-skjermen, trykk på den samlingen du vil slette.
  2. Trykk på de tre prikkene til høyre for navnet på samlingen.
  3. Trykk på Slett samling.
  4. Trykk på SLETT i sprettopp-vinduet som vises.

Du bør oppdatere din Firefox for Android til nyeste versjon.

Les også