Ryd browserhistorik, cookies og gemte data i Firefox OS

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Mens du surfer på nettet, gemmer din browser en masse informationer om de besøgte websteder.

Denne artikel beskriver, hvordan du rydder browserhistorik, cookies og gemte data.

Ryd historik

Brug denne funktion, hvis du vil have Firefox til at glemme de websteder, du har besøgt.

1. Åbn Firefox.
  2. Tryk på fanebladet ved siden af adresselinjen.
    browser-tab
  3. Tryk på tandhjulet gear iconfxos gear.
  4. Tryk på knappen Ryd historik, og tryk så på knappen OK for at bekræfte.

Ryd cookies og gemte data

Denne funktion sletter information, som websteder har gemt om dit besøg, inklusive dine indstillinger for webstedet.

1. Åbn Firefox.
  2. Tryk på fanebladet ved siden af adresselinjen.
    browser-tab
  3. Tryk på tandhjulet gear iconfxos gear.
  4. Tryk på knappen Ryd cookies og gemte data, og tryk så på knappen OK for at bekræfte.

Ryd historik

Brug denne funktion, hvis du vil have Firefox til at glemme de websteder, du har besøgt.

1. Tryk på ikonet Indstillinger på din startskærm.
  2. Rul ned og tryk på Browserprivatliv.
  3. Tryk på knappen Ryd browserhistorik.
  4. Tryk på Ryd for at bekræfte.

Ryd cookies og gemte data

Denne funktion sletter information, som websteder har gemt om dit besøg, inklusive dine indstillinger for webstedet.

1. Tryk på ikonet Indstillinger på din startskærm.
  2. Rul ned og tryk på Browserprivatliv.
  3. Tryk på Ryd cookies og gemte data.
  4. Tryk på Ryd for at bekræfte.