De achtergrond wijzigen in Firefox OS

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Maak uw Firefox OS-apparaat persoonlijk met een nieuwe achtergrond. Hier leest u hoe u de achtergrondafbeelding die zowel voor het startscherm als voor het vergrendelscherm wordt gebruikt eenvoudig kunt instellen.

1. Houd uw vinger ongeveer 2 seconden op een leeg gedeelte van het startscherm, totdat een pop-upmenu verschijnt.

Change wallpaper

• Kies hier Achtergrond wijzigen.

Firefox OS Wallpaper Select 1

• Het menu Kiezen uit voor de achtergrond verschijnt.

Firefox OS Wallpaper Select 2

2. Kies in het menu Kiezen uit waar u de nieuwe achtergrond vandaan wilt halen:
  1. Houd uw vinger op een leeg gedeelte van het scherm, totdat een pop-upmenu verschijnt.
  2. Tik op Achtergrond wijzigen.
  3. Kies in het scherm Kiezen uit de bron van uw nieuwe achtergrond:
    • Achtergrond: hiermee kunt u een van de mooie ingebouwde afbeeldingen kiezen.
    • Galerij: hiermee kiest u een willekeurige afbeelding in uw galerij.
      Tip: de galerij laadt zowel de foto’s die u met uw camera hebt gemaakt als afbeeldingen die u met uw browser hebt gedownload of vanaf uw computer hebt overgezet.
    • Camera: hiermee kunt u de camera gebruiken om een nieuwe foto te maken die u als achtergrond kunt instellen.