Skift baggrundsbillede i Firefox OS

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Gør din Firefox OS-enhed personlig med et nyt baggrundsbillede. Sådan ændres baggrundsbilledet, som bruges på både låseskærmen og startskærmen.

1. Tryk og hold på et tomt område af startskærmen indtil pop up-menuen vises.
    Change wallpaper
    • Vælg Skift baggrund.
    Firefox OS Wallpaper Select 1
    • Menuen Vælg fra vises.
    Firefox OS Wallpaper Select 2
  2. Vælg, hvor du vil hente det nye baggrundsbillede i menuen Vælg fra:
  1. Tryk og hold på et tomt område af startskærmen, indtil pop op-menuen vises.
  2. Vælg Skift baggrund.
  3. Vælg, hvor du vil hente det nye baggrundsbillede på skærmen Vælg fra:
    • Baggrunde lader dig vælge et af de smukke, medfølgende billeder.
    • Galleri lader dig vælge et billede fra appen Galleri.
      Tip: Galleri vil vise billeder, du har taget med kameraet, billeder du har hentet med browseren, og billeder du har overført fra din computer.
    • Kamera lader dig tage et nyt billede med kameraet, som så kan bruges som baggrundsbillede.