De tabbladenlijstweergave wijzigen in Firefox voor iOS

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel toont een komende versie van Firefox voor iOS, dus die van u kan er anders uitzien. Werk Firefox over enkele weken bij om deze functies te verkrijgen.
.

Gebruikt u Firefox op een iPhone of iPod touch? In Firefox kunt u de grootte van uw tabbladen op de tabbladenlijst wijzigen, waardoor ze op een kleiner scherm makkelijker te zien zijn.

Noot: deze functie is niet beschikbaar op de iPad.

Compacte tabbladen

Als u liever zo min mogelijk scrollt, stel Firefox dan in voor het gebruik van compacte tabbladen om er meer in één weergave te zien.

1. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  2. Tik op de schakelaar naast Compacte tabbladen gebruiken om dit aan te zetten: switchonios
    FxiOS-compact-tab-view

Normale weergave

Om grotere, maar minder tabbladen op uw tabbladenlijst te zien, zet u Compacte tabbladen uit:

1. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  2. Tik op de schakelaar naast Compacte tabbladen gebruiken om dit uit te zetten: switchoffios
    FxiOS-regular-tab-view
Lees meer over tabbladen in het artikel Tabbladen gebruiken in Firefox voor iOS.