Bokmerke en side i Firefox Reality

Denne artikkelen kan være utdatert.

En viktig endring ble gjort på den engelske artikkelen som denne er basert på. Inntil denne siden er oppdatert kan du få nytte av denne: Bookmark a page in Firefox Reality

Bokmerk favorittsidene dine slik at du enkelt kan besøke dem. Slik gjør du det:

Bokmerke en side

1. Åpne siden du vil bokmerke.
  2. Klikk på stjernen i adressefeltet. Stjernen blir hvit når siden er bokmerket.
    reality bookmark

Se bokmerkene dine

1. Klikk på bibliotekikonet i miniskuffen.
    library reality
  2. Klikk på søppelikonet ved siden av bokmerket hvis du vil slette det.