Vanliga Army of Awesome-svar

(Omdirigerad från Army of Awesome Common Replies)

Nedan följer de vanligaste svaren använda av Army of Awesome. Vänligen följ strukturen (H1 för nya kategorier och H2 för nya twittringar). Twittringen bör ej innehålla fler än 125 tecken. Den behöver passa bland 140 tecken efter att ha lagt till @användarnamn och #fxhelp-hashtagen.

Välkommen och tack

Tack för att du använder Firefox

Tack för att du använder Firefox! Du är inte bara en användare men en del av ett community som är 400m. starkt http://mzl.la/e8xdv5

Tips & tricks

Är Firefox nytt för dig? Här är några tips på att komma igång och få ut det mesta av det http://mzl.la/c0B9P2

Vi är en ideel förening

Hej, jag är frivillig hos Mozilla. Visste du att vi är fleratusentals frivilliga, världen över? Läs mer http://mzl.la/cvlwvd

Välkommen till vårt community

Tack för att du valt Mozilla! Du är nu en del av en global gemenskap. Ifall du behöver hjälp: http://mzl.la/bMDof6

Att använda Firefox

Tilläggs-recensioner

Precis kommit igång med Firefox? Tillägg gör det pesonligt och produktivt. Ta en titt http://mzl.la/cGypVI

Anpassa Firefox med tillägg

Provat på tillägg? Tillägg för att shoppa, musik, nyheter och allt annat du gör online. Ta en titt http://mzl.la/blOuoD

Firefox Panorama

Hört talas om Firefox Panorama? Det grupperar och visar dina flikar utan fuffens. Titta här http://mzl.la/d21MyY

Firefox Sync

Provat Firefox Sync? Det är grymt! Behålla dina bokmärken, lösenord och historia överallt. Kolla här http://mzl.la/aHHUYA

Uppdatera insticksmoduler och tillägg

Är dina instick och tilägg uppdaterade? Det fixar ibland en del problem, titta efter här http://mzl.la/cGCg12

Uppdatera Firefox

Hej, du kanske borde uppdatera Firefox? Nya versioner är snabbare och stabilare. Ta en titt: http://mzl.la/9wJe30

Support

Fråga SUMO

Du kanske vill fråga SUMO? (Firefoxs support-team) De vet vad som pågår http://mzl.la/bMDof6

Firefox uppför sig inte

Ledsen att Firefox inte uppför sig. Spana in en del tips och lösningar här http://mzl.la/bNps7F

Firefox är segt

Du kan göra Firefox snabbt igen. Pröva att följa dessa steg http://mzl.la/9bB1FY

Fixa krasher

Ledsen att Firefox hänger sig :( Här är några snabba steg du kan följa för att förhindra det http://mzl.la/atSsFt

Hög minnesanvändning

Ibland använder Firefox mer minne än det borde. Prova på en av dessa enkla lösningar här http://mzl.la/fPTNo8

Snabba Firefox-lösningar

Har du provat på Firefox-support? Om snabblösningar inte fungerar, hör isfåfall med support-teamet! http://mzl.la/9V9uWd

Firefox är trögt när det startar

Firefox behöver en nystart. Här är några tips på hur du kan få Firefox att ladda snabbare http://mzl.la/r0mGyN

Bli involverad

Bli beta-testare

Bli beta-testare! Hjälp till att utveckla nästa versionen av Firefox. Du behöver inte vara tekniker: http://mzl.la/d23n7a

Bli involverad i Mozilla

Vill du ha en bättre webb? Gå med i Mozilla-rörelsen—det finns något för alla att göra! http://mzl.la/cufJmX

Gå med bland medarbetarna

Firefoxs medarbetareprogram är ett enkelt sätt att visa din kärlek för Firefox: affiliates.mozilla.org

Mozillas utvecklare-nätverk

Hjälp till att göra webben bättre! Bygg webbsidor, appar och tillägg här: Mozilla Developer Network http://mzl.la/9gQfrn

Rapportera en bugg

Tack för att du hittat en bugg. Förbättra allas Firefox-upplevelse och rapportera den, det är enkelt http://mzl.la/KZPWCZ