Lägg till, ta bort och visa bokmärkta webbsidor i Firefox för Android

Bokmärk sidor så att du enkelt kan besöka dem senare.

Lägg till ett bokmärke

1. Öppna webbsidan.
  2. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

3. Tryck på Lägg till bredvid Bokmärken.

Hitta befintliga bokmärken

Så här hittar du ett befintligt bokmärke:

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryck på Bokmärken.
  3. Bläddra för att hitta bokmärket som du har sparat. Tryck på den för att öppna sidan. Tips: Du kan öppna den på en ny flik genom att trycka på menyn med tre punkter och välja att öppna den på en ny flik eller i en privat flik.
Tips: Om du besökte en sida och inte bokmärkte den men vill öppna sidan igen, välj menyn och sedan Historik för att se sidorna som du har besökt. Välj sidan du vill öppna för att visa den.

Öppna bokmärken i nya flikar

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryck på Bokmärken och hitta bokmärket som du har sparat.
  3. Tryck på de tre prickarna bredvid bokmärket.
  4. Välj Öppna i ny flik eller Öppna i privat flik.

Öppna alla bokmärken i en mapp med nya flikar

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryck på Bokmärken och hitta mappen som innehåller bokmärkena som du har sparat.
  3. Tryck på de tre prickarna bredvid mappen.
  4. Tryck på Öppna alla i nya flikar eller Öppna alla i privata flikar

Ta bort ett bokmärke

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryck på Bokmärken och hitta bokmärket som du har sparat.
  3. Tryck på menyn med tre punkter bredvid bokmärket du vill ta bort.
  4. Tryck på Ta bort.

Redigera eller flytta ett bokmärke

För att lägga ett bokmärke i en befintlig mapp

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryck på Bokmärken för att hitta bokmärket som du sparat.
  3. Tryck på menyn med tre punkter bredvid bokmärket.
  4. Tryck på Redigera.
  5. I avsnittet Mapp trycker du på en av de befintliga mapparna.
  6. Tryck några gånger på pilen FirefoxPreview-Back-Icon längst upp på skärmen tills du återgår till att surfa på webben.

Flytta ett bokmärke till en ny mapp

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryck på Bokmärken för att hitta bokmärket som du sparat.
  3. Tryck på de tre prickarna bredvid bokmärket.
  4. Tryck på Redigera.
  5. Tryck på Mapp.
  6. Tryck på tecknet FirefoxPreview-Plus-Icon för att skapa en ny mapp och ange ett namn för den när du uppmanas att göra det.
  7. Tryck på tecknet FirefoxPreview-OK-Icon för att skapa den nya mappen. Bokmärket kommer att flyttas in i den.
  8. Tryck på pilen FirefoxPreview-Back-Icon högst upp på skärmen några gånger tills du återgår till att surfa på webben.