Om sidan Ny flik

(Omdirigerad från About Tiles in New Tab)

Firefox gör det lättare för dig att få tillgång till bra innehåll i det ögonblick du öppnar en ny flik genom att visa dina senaste och ofta besökta webbplatser tillsammans med populärt webbinnehåll. Sidan Ny flik är startsidan för Firefox om du inte har anget en annan startsida.

new tab page 57

Första gången du använder Firefox ser du länkar till topprankade webbplatser och populära sökmotorer. Dessa ersätts så småningom med länkar till ofta och nyligen besökta webbplatser från din surfhistorik.

Du kan anpassa den här sidan som du vill. Besök följande artiklar för att se hur: