De pagina verwijst niet op een juiste manier door

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel beschrijft oorzaken en oplossingen voor de foutmelding “De pagina verwijst niet op een juiste manier door. Firefox heeft vastgesteld dat de server het verzoek voor dit adres doorverwijst op een manier die nooit zal eindigen. Dit probleem kan soms worden veroorzaakt door het uitschakelen of weigeren van cookies.” Voor overige fouten, zie Websites worden niet geladen - Foutmeldingen analyseren en verhelpen.

Webpagina’s zullen u vaak doorsturen naar een andere pagina. Als u zich bijvoorbeeld bij een website hebt aangemeld, kunt u worden doorgestuurd naar waar u zich bevond voordat u zich aanmeldde. Wat Firefox u vertelt is dat de website u doorstuurt in een oneindige lus - pagina A stuurt u bijvoorbeeld naar pagina B, die u naar pagina A stuurt…

Cookies

Als u de website die u bezoekt geen toestemming geeft voor het instellen van cookies, kan deze in de war raken en u in een oneindige lus sturen. Volg de tips in Websites melden dat cookies worden geblokkeerd – Cookies deblokkeren om erachter te komen of dit uw probleem is.

Defecte website

Het kan zijn dat de website een bug bevat. U kunt de Firefox-functie Defecte website rapporteren gebruiken om de Firefox-ontwikkelaars van het probleem op de hoogte te stellen. Als het probleem specifiek is voor Firefox en genoeg mensen de website rapporteren, kunnen de Firefox-ontwikkelaars contact opnemen met de eigenaar van de website om deze te helpen het probleem op te lossen. Om de website te rapporteren:

1. Klik in de menubalk op het menu Help en selecteer vervolgens Defecte website rapporteren….
  2. Vul in het dialoogvenster dat verschijnt informatie over het probleem in.
  3. Klik op Rapport verzenden.

U kunt ook zelf proberen contact op te nemen met de eigenaar van de website.

Gebaseerd op informatie van Network.http.redirection-limit (mozillaZine KB)