Template:profileFolder

Öppna din profilmapp:

• Klicka på menyknappen Bilden "Fx57menu" finns inte., klicka på Hjälp och välj FelsökningsinformationMer felsökningsinformation.På menyn Hjälp väljer du FelsökningsinformationMer felsökningsinformation. Fliken Felsökningsinformation öppnas.
  • Under avsnittet Programfakta bredvid Profilmapp, klicka på Öppna mappVisa i FinderÖppna mapp. Ett fönster öppnas som innehåller din profilmapp.Din profilmapp öppnas.
Obs: Om du inte kan öppna eller använda Firefox, följ instruktionerna i Hitta din profil utan att öppna Firefox.