Persona’s verdwijnen uit het menu Add-ons

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Als u veel persona’s aan Firefox hebt toegevoegd en sommige ervan niet meer zichtbaar zijn in het venster Add-ons, komt dit doordat Firefox alleen uw 8 laatst gebruikte persona’s bewaart.

Als u meer dan 8 persona’s hebt, kunt u een bladwijzer voor elke persona toevoegen, of deze bijhouden via een gratis personas-account.

Een bladwijzer voor elke persona maken

Via bladwijzers kunt u koppelingen naar websites die u hebt bezocht opslaan. Als u een persona wilt gebruiken die niet langer in het venster Add-ons zichtbaar is, maak dan een bladwijzer voor de persona en bezoek die pagina wanneer u deze wilt gebruiken.

1. Ga naar de startpagina van een persona.
  2. Klik op het sterpictogram in de locatiebalk. Het sterpictogram zal (in het geel) worden opgevuld en uw bladwijzer zal worden aangemaakt in de map Ongesorteerde bladwijzers.
  3. Herhaal de stappen 1 en 2 voor elke persona waarvoor u een bladwijzer wilt aanmaken.
Tip: bewaar al uw persona’s-bladwijzers in een bladwijzermap.

Favorieten in een personas-account bewaren

Met een gratis personas-account kunt u een lijst van meer dan 8 persona’s bijhouden.

1. Installeer de Personas Plus-add-on.
  2. Maak een Personas-account aan.
  3. Voeg handmatig favoriete persona’s toe aan uw favorieten.
  4. U kunt favoriete persona’s benaderen door op het persona’s-pictogram in uw statusbalk te klikken en Mijn favorieten te selecteren in het menu.