Asetusikkuna - Syötteet-paneeli

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Tässä dokumentissa selitetään kaikki Mozilla Firefoxin asetusikkunan syötteet-paneelin asetukset. Avaa asetusikkuna seuraavasti Napsauta Valikko-painiketta New Fx MenuFx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset. Vastaavat tiedot muista paneeleista löytyvät Asetukset artikkelista.

Syötteet-paneeli on vain Firefox 2:ssa. Firefox 3:ssa ja uudemmissa versioissa syötteitä koskevat asetukset siirrettiin ohjelmat-paneeliin.

[[Options window Palaa asetusikkuna-artikkeliin]::