Tuo tiedot Safarista

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Voit tuoda Firefoxiin asetuksia ja tietoja Safarista. Ominaisuus on käytännöllinen koska silloin sinun ei tarvitse luoda kaikkia tietoja ja käydä kaikkia asetuksia läpi uudelleen.

Kun käynnistät Firefoxin ensimmäisen kerran, se kysyyy sinulta haluatko tuoda tietoja muista ohjelmista.

Asetusten tuontivelho

Jos et halua tehdä sitä tai haluat kenties tehdä sen uudelleen myöhemmin, se on täysin mahdollista.

1. Valitse Firefoxin valikosta kohta Tiedosto ja seuraavaksi avautuvasta valikosta kohta Tuo....

2. Firefox pystyy tuomaan useiden muiden selainten asetukset ja käyttöympäristöön liittyvät tiedot. Se listaa käyttöjärjestelmääsi asennetut selaimet, joista tuominen on mahdollista. Valitse Safari ja napsauta Seuraava.

3. Firefox listaa kohteet jotka ovat tuotavissa. Yleensä sinun kannattaa tuoda kaikki kohteet. Valitse haluamasi kohteet ja napsauta Seuraava.

• Yhteysasetukset: Selaimen asetuksia, kuten aloitussivu. Koska Internet Explorer ja Firefox sisältävät erilaisia toimintoja, kaikkia asetuksia ei voida ottaa käyttöön.
    • Evästeet: Pieniä tiedostoja joita jotkin websivut tallentavat koneellesi ja joita käytetään esimerkiksi kirjautumisen säilyttämiseksi, asetusten tallennukseen ja niin edelleen.
    • Sivuhistoria: Tiedot sivuista joilla olet jo käynyt.
    • Tallennetut lomaketiedot: Websivuilla oleviin lomakkeisiin syötetyt tiedot.
    • Tallennetut salasanat: Käyttäjätunnukset ja salasanat sivuilta joilta Internet Explorerin on käsketty ne tallentaa.
    • Suosikit: Websivut jotka olet tallentanut Internet Explorerin suosikkeihin.
  1. Napsauta Valmis. Valitsemasi kohteet pitäisivät nyt olla tuotuina ja käytettävissäsi.

This article originally derived from Import bookmarks (mozillaZine KB)