Bladwijzers en andere gegevens uit Netscape importeren

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel is van toepassing op Netscape 9. Als u wilt importeren uit Netscape 6 of Netscape 7, volg dan de instructies in Bladwijzers en andere gegevens uit Mozilla Application Suite importeren.

Evenals Firefox is Netscape gebouwd op het Mozilla-platform. Hoewel u niet automatisch al uw Netscape 9-informatie in Firefox kunt importeren, kunt u wel uw bladwijzers importeren of handmatig andere belangrijke gegevens, of al uw profielgegevens, van Netscape naar Firefox overzetten.

Noot: de mappen die uw Netscape- en Firefox-bladwijzers en andere profielgegevens bevatten zijn standaard verborgen. U moet het bekijken van verborgen bestanden en mappen inschakelen. Lees dit artikel voor meer informatie.

Uw Netscape-bladwijzers importeren

U kunt uw Netscape-bladwijzers in Firefox importeren door de importeerfunctie van de bladwijzerbeheerder te gebruiken.

1. Klik boven in het Firefox-vensterin de menubalk op Bladwijzers en selecteer Bladwijzers ordenen…. Het venster Bibliotheek zal worden geopend.
  2. Klik in het venster Bibliotheek op Importeren en reservekopie maken en selecteer HTML importeren…. De Importeerassistent voor bladwijzers zal worden geopend.
  3. Selecteer Uit een HTML-bestand en klik op VolgendeVerdergaan.
  4. Blader in de bestandskiezer die wordt geopend naar uw Netscape Navigator 9-profielmap.
  1. Selecteer het bestand bookmarks.html dat u uit Netscape wilt importeren.

De inhoud van het bladwijzerbestand dat u importeert zal aan uw huidige Firefox-bladwijzers worden toegevoegd.