DOM Inspector

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De sjabloon ‘Fx2EOL’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.

De DOM Inspector is een optioneel hulpprogramma in Firefox 2, dat kan worden gebruikt voor het inspecteren en bewerken van het live-DOM (document object model) van elk willekeurig webdocument. Dit is een hooggeavanceerde webontwikkeltool. Zie voor meer informatie het document DOM Inspector op mozilla.org.

(Windows) DOM Inspector wordt in Windows in de installatieoptie Standaard van Firefox niet meegeleverd. Om DOM Inspector te installeren moet u de installatieoptie Aangepast van Firefox selecteren.