In-app-feedback – Geef uw ervaring met Mozilla VPN een waardering

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Uw feedback helpt ons te verbeteren. Vertel ons over uw ervaring met Mozilla VPN.

1. Klik (of tik) op het pictogram Instellingen vpn settings icon en selecteer Hulp verkrijgen.
  2. Klik (of tik) op Feedback geven.
  3. Selecteer de categorie of emoji die uw ervaring met Mozilla VPN het beste beschrijft.
  4. Afhankelijk van de geselecteerde categorie, kan u worden gevraagd een kort formulier in te vullen waarin u meer informatie over uw ervaring met Mozilla VPN kunt delen.
vpnFeedback

Samen met de geselecteerde feedbackcategorie, de aanvullende informatie die u aanlevert en de waardering, verzamelen we technische gegevens (logboeken, platform, versies, enz.) die ons helpen Mozilla VPN te verbeteren en zo gebruikers een betere ervaring te bieden.