Εμφάνιση ερωτήσεων με ετικέτες: Εμφάνιση όλων των ερωτήσεων
  • Αρχειοθετήθηκε

Problems being reported on websites that Firefox can create issues: Use an alternative browser.

Firefox is creating errors with websites in different ways. This government/local council website confirms this as well. https://www.welhat.gov.uk/request-garden-waste-co… (διαβάστε περισσότερα)

Firefox is creating errors with websites in different ways.

This government/local council website confirms this as well. https://www.welhat.gov.uk/request-garden-waste-collection

Testing a secure website that is under development and Firefox has created difficulties with the web pages and I am told JSON code.

the problems only happen on Firefox: tested the website on other browsers on same PC and they all work correctly. Website has also been tested on Mac running various browsers. Issues have been on different versions of Firefox 74 and 75 and tested on different PC's. PC's running windows 10.

One simple effect is when landing on a page and need to select a button, the first click on the button and a drop down box briefly appears then closes again. Click again and the drop down box stays on the screen for selection.

The most critical error is that Firefox is loosing data that should be inserted into a form. All other browsers operate correctly. Development have spent a lot of time attempting to overcome the problem but its causing too much delay so there will need to be a warning on the web site to advise not to use Firefox similar to the government statement you can see from the link above.

If anyone has a seen this issue/has a better description then please let me know.

If you want more details and possibly debug information I will see if I can source.

Thanks in advance to anyone who has information.

Ερώτηση από pbriscall 2 έτη πριν

Τελευταία απάντηση από pbriscall 1 έτος πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

Specific (Google-owned) website won't open

The following web address won't open up in my FireFox while it does on Chrome What can be the reason? The parent website that leads to this page does open up but when cl… (διαβάστε περισσότερα)

The following web address won't open up in my FireFox while it does on Chrome What can be the reason? The parent website that leads to this page does open up but when clicking on the link at the top right corner showing Message for Web an empty browser window open up. I cleared all cookies and cache in both Chrome and FireFox browsers.

Ερώτηση από EB 2 έτη πριν

Τελευταία απάντηση από EB 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Since FF75/76 have to clear cache every time to see Google Maps Traffic

Routing display also needs cache cleared to show, with or without traffic. Also some roads don't always appear until cache cleared. Clearing cache immediately shows routi… (διαβάστε περισσότερα)

Routing display also needs cache cleared to show, with or without traffic. Also some roads don't always appear until cache cleared. Clearing cache immediately shows routing/traffic. Was fine in earlier versions.

Ερώτηση από henrybluebottle 2 έτη πριν

Απάντηση από henrybluebottle 2 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Firefox displaying a different font on personal website than the one that is intended.

The opening para of the home page of my website is written in "Georgia Italics' font. In every browser except Firefox the text is displayed in that font. Browsed in Firef… (διαβάστε περισσότερα)

The opening para of the home page of my website is written in "Georgia Italics' font. In every browser except Firefox the text is displayed in that font. Browsed in Firefox is appears in an extreme version of a similar font but awful to look at. This happens on both my Mac and Windows 8. How can I get Firefox to display the font that was intended?

Ερώτηση από Peter Plant 2 έτη πριν

Απάντηση από jscher2000 - Support Volunteer 2 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Firefox not working well with new monitor's VGA cable instead of recommended DP cable that has no port on my PC. Can this be fixed?

I purchased a Dell computer for Windows 10 and just got a Dell monitor. The computer has no DP port and I had to use the VGA cable. But internet using Firefox just does… (διαβάστε περισσότερα)

I purchased a Dell computer for Windows 10 and just got a Dell monitor. The computer has no DP port and I had to use the VGA cable. But internet using Firefox just doesn't work well because some pages (especially FaceBook and Gmail) don't appear like they did on the old monitor that used VGA. I'm wondering if there might be some kind of fix in Firefox. Since I'm in my 80s and not a computer geek I hesitate going through all the steps advised to find a fix that may not exist. Thanks so much for any help - even if it's to let me know that no such fix exists. Also - I tried to take a screenshot of Facebook and a blank page comes up. And everything is fine when I use Windows Explorer. Jacquie Never mind - I think I fixed it to my satisfaction on my own. Jacquie

Ερώτηση από Mrs. Homko 2 έτη πριν

Απάντηση από the-edmeister 1 έτος πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

Can't print documents from sites, computer goes to c:\user.....over and over

Can't print documents on sites, computer gores to c:\user........over and over producing many tabs - only way to stop it is to exit the app. Don't have this problem with… (διαβάστε περισσότερα)

Can't print documents on sites, computer gores to c:\user........over and over producing many tabs - only way to stop it is to exit the app. Don't have this problem with other browsers.

Ερώτηση από jlilja 2 έτη πριν

Τελευταία απάντηση από Aman Routh 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

LaTeX / KaTeX / math-jax doesn't render on many sites

Some math typesetting doesn't render. Neither on my desktop Firefox nor my android Firefox installs. I believe it is just KaTeX, especially from pages with github type ma… (διαβάστε περισσότερα)

Some math typesetting doesn't render. Neither on my desktop Firefox nor my android Firefox installs. I believe it is just KaTeX, especially from pages with github type markdown rendering.

This does not render correctly [image attached]. It appears to be a 'math-jax' typesetter actually, judging by the header scripts.

This does render... eventually. But the page layout jumps around. It displays the underlying tex for a bit before the typesetter executes. Very usable but a little jarring every time it loads.

The problem persists in safe-mode. I have also tried multiple extensions to force or add rendering support but none have helped.

Ερώτηση από Hank 2 έτη πριν

Απάντηση από cor-el 1 έτος πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

Firefox 76.0.1 displays the Intel Community Page (https://forums.intel.com/s/?language=de) blank.

If the new Intel® Graphics Windows® 10 DCH driver version 27.20.100.8190 are installed, Firefox 76.0.1 displays the Intel Community Page (https://forums.intel.com/s/?lang… (διαβάστε περισσότερα)

If the new Intel® Graphics Windows® 10 DCH driver version 27.20.100.8190 are installed, Firefox 76.0.1 displays the Intel Community Page (https://forums.intel.com/s/?language=de) blank.

Ερώτηση από Tom 2 έτη πριν

Τελευταία απάντηση από Tom 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Secure connection failed

Hello, One website gives me a failed secure connection: An error occurred while connecting to www.cdkeypt.pt. PR_END_OF_FILE_ERROR This error is in Firefox but this site … (διαβάστε περισσότερα)

Hello,

One website gives me a failed secure connection:

An error occurred while connecting to www.cdkeypt.pt. PR_END_OF_FILE_ERROR

This error is in Firefox but this site doesn't work in any browser

I restart the pc when it re-enters the desktop if i open the browser before the computer fully starts the site works fine which makes me conclued that something is interfering with it and it most be an update or something because i didn't install anything new, but what? it is only this site that doesn't work all the others are working fine.

I tested opening the site in another pc in my network and it works fine.

I hope someone can help me,

Thanks

Ερώτηση από Mr_x 2 έτη πριν

Απάντηση από Mr_x 1 έτος πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

The lcons on my opening page have been changed without my consent.

My Icons have all been rearranged without my knowledge or consent. I want them put back the way they were. Particularly, my icon for centurylink, avon, safeway have all b… (διαβάστε περισσότερα)

My Icons have all been rearranged without my knowledge or consent. I want them put back the way they were. Particularly, my icon for centurylink, avon, safeway have all been removed and I want them back. How do I get them back?

Ερώτηση από dwightkessler 2 έτη πριν

Τελευταία απάντηση από cor-el 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

When clicking “Play” on Roblox, it just opens a new tab and brings me to the homepage of Roblox.

So basically when I click “Play” on the Roblox website, it brings me to a new Roblox homepage tab. I know this isn’t really the place to be complaining about this, but I … (διαβάστε περισσότερα)

So basically when I click “Play” on the Roblox website, it brings me to a new Roblox homepage tab. I know this isn’t really the place to be complaining about this, but I can’t find ANYTHING on Reddit, the Roblox forums, or any other help website, leaving the Mozilla forums as a last resort.

Ερώτηση από Conrad Jordan 1 έτος πριν

Απάντηση από Conrad Jordan 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Onlinr bank page won't load

My online bank page won't load. After log in I get a blank white page. I can log in with other browsers. I can load other web pages with Firefox. Using 76.0.1 Thanks … (διαβάστε περισσότερα)

My online bank page won't load. After log in I get a blank white page. I can log in with other browsers. I can load other web pages with Firefox. Using 76.0.1 Thanks

Ερώτηση από rchevat 1 έτος πριν

Απάντηση από cor-el 1 έτος πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

When I look at amazon.com, it looks like this. Whatg have I done?

One day, I noticed that all Amazon.com pages look like this. I have no idea what I have done to cause this. What did I do? I am using Raspbian on a Raspberry Pi 4 I hav… (διαβάστε περισσότερα)

One day, I noticed that all Amazon.com pages look like this. I have no idea what I have done to cause this. What did I do?

I am using Raspbian on a Raspberry Pi 4

I have lost everything except some of the basic text. Other pages (non-Amazon) work fine.

Ερώτηση από ted.kell 1 έτος πριν

Τελευταία απάντηση από cor-el 1 έτος πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

The logo image is blown up to the browser size, then reduce to normal when refresh

When refresh the page, the logo image appears as big as the browser size, then the image returns to it normal size when the whole page is load. The issue is only appeare… (διαβάστε περισσότερα)

When refresh the page, the logo image appears as big as the browser size, then the image returns to it normal size when the whole page is load. The issue is only appeared in Firefox 64 bits version. Either Chrome or the Firefox 32bits version works fine. My website is created using Angular 6

Firefox 76.0.1 (64-bit)

Ερώτηση από huu.lam 1 έτος πριν

Τελευταία απάντηση από huu.lam 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

History doesn't capture all sites

For some reason my firefox history is always incomplete. E.g. when I search for something on duckduckgo and then visit stackoverflow, it often doesn't add the visited pag… (διαβάστε περισσότερα)

For some reason my firefox history is always incomplete. E.g. when I search for something on duckduckgo and then visit stackoverflow, it often doesn't add the visited page (in this case stackoverflow) to the history.

Ερώτηση από xerus 1 έτος πριν

Απάντηση από xerus 1 έτος πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

most of my css files are not working in firfox but loaded.the same css are working fine in chrome

hi i'm trying to open my website in firefox but the problem is many css files are not loading in firefox.but there is no issue in loading them. they are loaded in the pag… (διαβάστε περισσότερα)

hi i'm trying to open my website in firefox but the problem is many css files are not loading in firefox.but there is no issue in loading them. they are loaded in the page but not working.the same files and css inside are working well in chrome.here i give my website link please someone open it in both firefox and chrome and assist me where it goes wrong.https://www.office-deals.nl/ . i have added 2 images below for showing particularly one content from many.the black bg is the chrome image and the white is for the firefox.in black i have a class named owl-item where the corresponding css from owl-carousel.css are loaded fine .but in white bg image the css is not displaying but the files are loaded in the page. i give you the structure of my files that i have in my header.


      <link rel="dns-prefetch" href="//www.google.com">
       <link rel="dns-prefetch" href="//www.google.nl">
       <link rel="dns-prefetch" href="//www.google-analytics.com/">
       <link rel="dns-prefetch" href="//www.googletagmanager.com">
       <link rel="dns-prefetch" href="//connect.facebook.net">
       <link rel="preconnect" href="//www.google.com" crossorigin>
       <link rel="preconnect" href="//www.google.nl" crossorigin>
       <link rel="preconnect" href="//www.google-analytics.com/" crossorigin>
       <link rel="preconnect" href="//www.googletagmanager.com" crossorigin>
       <link rel="preconnect" href="//connect.facebook.net" crossorigin>
       
       <link rel="stylesheet" href="https://css.office-deals.nl/bootstrap.min.css">
       <link rel="stylesheet" href="https://css.office-deals.nl/main.css?v=2.1">

<link rel="preload" href="ext/assets/css/font-awesome.min.css" as="style" onload="this.rel='stylesheet'">

       <link rel="preload" href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans&display=swap' as="style" onload="this.rel='stylesheet'">
       <link rel="preload" href="https://css.office-deals.nl/owl.carousel.css" as="style" onload="this.rel='stylesheet'">
       <link rel="preload" href="https://css.office-deals.nl/owl.transitions.css" as="style" onload="this.rel='stylesheet'">
       <link rel="preload" href="https://css.office-deals.nl/animate.min.css" as="style" onload="this.rel='stylesheet'">
<link rel="preload" href="https://css.office-deals.nl/bootstrap-multiselect.css" as="style" onload="this.rel='stylesheet'"> <script src="https://js.office-deals.nl/jquery-1.10.2.min.js"></script> <link rel="apple-touch-icon" sizes="180x180" href="favicons/apple-touch-icon.png"> <link rel="icon" type="image/png" sizes="32x32" href="/favicons/favicon-32x32.png"> <link rel="icon" type="image/png" sizes="16x16" href="/favicons/favicon-16x16.png"> <link rel="manifest" href="/favicons/site.webmanifest"> <link rel="mask-icon" href="/favicons/safari-pinned-tab.svg" color="#86c341">

Ερώτηση από jeenussvd 1 έτος πριν

Τελευταία απάντηση από cor-el 1 έτος πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

Netflix don't work after update, but with new FF-profile it does

Ok, so I just discovered that my netflix isnt working right since the latest firefox update. When I say it isnt working, I mean there are no preview videos if you hoover … (διαβάστε περισσότερα)

Ok, so I just discovered that my netflix isnt working right since the latest firefox update. When I say it isnt working, I mean there are no preview videos if you hoover your cursor over a watchable object, and if you actually click to play something it goes to the selected show and display a red rotating everlasting "loading"-ring, without any percentage and there never are any error codes.

I figured I would try a rollback and did so, only to learn about new firefox profiles. I lost all my addons and settings etc, but netflix worked. Went back to the newest version and my old profile, created a new profile - netflix works.

Why not just create a new profile? Well I have many years of addons and preference-changes that would be lost, and frankly its a bloody drag to deal with something like that.

Is there any way to try to pinpoint the problem here? Ive tried all the googleable stuff, made sure DRM content settings are active etc. etc. Nothing really changed from my side except the new update.

Ερώτηση από dontopenthat 1 έτος πριν

Τελευταία απάντηση από dontopenthat 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

cannot acces my account on a website

a website () states "Academia.edu no longer supports Internet Explorer." please upgrade your brower. Yet this does not help: i can nolonger enter into of said website my … (διαβάστε περισσότερα)

a website () states "Academia.edu no longer supports Internet Explorer." please upgrade your brower. Yet this does not help: i can nolonger enter into of said website my account. What ever I try; the website repeats said message in a plain document front and face.

Ερώτηση από Bartholo77 1 έτος πριν

Απάντηση από Bartholo77 1 έτος πριν