Εμφάνιση ερωτήσεων με ετικέτες: Εμφάνιση όλων των ερωτήσεων

Video does not play audio when I try to watch videos through duck duck go

I have tried watching videos through chrome and other browsers by searching something via duck duck go and watching that video on duck duck go, and it works on other brow… (διαβάστε περισσότερα)

I have tried watching videos through chrome and other browsers by searching something via duck duck go and watching that video on duck duck go, and it works on other browser so it must be specific to firefox.

Whenever I try to watch a video, in the drop down bar firefox select to mute audio for some reason. I then select 'allow audio and video' and refresh the page but the video is still muted for some reason. This also happens when I try to use other video sites. This has only started to happen recently in the past two days (and yes I am updated to the latest version of firefox).

Ερώτηση από bluejumper.2914 1 ημέρα πριν

Τελευταία απάντηση από bluejumper.2914 3 ώρες πριν

WhatsApp Web not Working

Hi, I've been trying to open WhatsApp Web on Firefox and it's just not working. Seems like a Firefox issue as the website works well on other browsers. Let me know if y'a… (διαβάστε περισσότερα)

Hi, I've been trying to open WhatsApp Web on Firefox and it's just not working. Seems like a Firefox issue as the website works well on other browsers. Let me know if y'all have any fix to this. Will be waiting for your responses!

Link: https://web.whatsapp.com/

Ερώτηση από Pratham 6 ημέρες πριν

Τελευταία απάντηση από Dropa 13 ώρες πριν

Unable to connect to Google (www.google.com) after router change.

I recently changed to a 4G network based router because of poor internet speeds in the area. Since changing I have noticed that when using my TP-Link AC1900 network adapt… (διαβάστε περισσότερα)

I recently changed to a 4G network based router because of poor internet speeds in the area.

Since changing I have noticed that when using my TP-Link AC1900 network adapter, I can no longer access www.google.com specifically. I can still access the site on Edge (using the adapter) and when I change from the adapter to the primary wifi card in the laptop, Google works again in Firefox.

Due to the things I've tried (listed below) I've come to believe that it must be some strange interaction between the adapter, firefox, and the network.

I've tried the following: - Deleting all cookies and data - Reset all preferences in Firefox - Disabling and re-enabling addons - Fresh install of Windows (including Firefox) - Reinstalling TP-Link Drivers - Changing DNS to Googles servers - Firefox network settings (no-proxy etc...) - Checking the firewall settings on Windows (disabling, allowing firefox.exe, etc...) - Restarting the router - Changed some of the DNS settings in about:config, but resetting after to be sure

I've looked around for pretty much every similar post, some people saying the issue resolved itself, but any solutions I've found so far haven't worked. This is beginning to become a bit frustrating as I mainly use Google to search :( Hopefully someone who's had a smilar issue can help me resolve it, thanks!

Ερώτηση από Seakras 1 ημέρα πριν

Τελευταία απάντηση από cor-el 17 ώρες πριν

sound failure

I recently got the latest version of windows 11 to go with the latest version of firefox. I play streaming movies on several apps with the sound working. all apps that us… (διαβάστε περισσότερα)

I recently got the latest version of windows 11 to go with the latest version of firefox. I play streaming movies on several apps with the sound working. all apps that use sound work, except for one. Firefox will pay the sound for a couple seconds and go silent. For now I am using chrome, which allows the sound to work on all of my streaming videos and movies (netflix, amazon, etc.). I would prefer to use firefox, but will unable to do so unless I can get the sound working again. I updated my sound card drivers and my video drivers. Thanks

Ερώτηση από leiko49 1 ημέρα πριν

  • Επιλύθηκε

Can't Login Evernote Only Firefon on Desktop

Nice to meet you all. I have poor English skills, so I use a translator to post. Thank you for your understanding. I would like to report on a problem I found today. Firs… (διαβάστε περισσότερα)

Nice to meet you all. I have poor English skills, so I use a translator to post. Thank you for your understanding.

I would like to report on a problem I found today.

First of all, the symptom is "Unable to log in at Evernote.com".

To be precise, if you try to log in using a normal ID/PW on Evernote.com, it will respond as if the PW is incorrect.

However, since I checked the ID/PW several times, I determined that there was no problem, and as a result of trying the following combinations, I determined that it was a problem with Firefox for Desktop.

(1) Desktop , Using Firefox -> Can't Login. (2) Desktop , Using Microsoft Edge -> OK (3) Desktop , Using Google Chrome -> OK (4) Android , Using Firefox for Mobile -> OK (4-1) Android , Using Firefox For Mobile (Desktop Mode) -> OK (5) Android , Using Google Chrome -> OK

In the same experiment as above, each version is as follows.

Desktop Firefox: 109.0.1 Mobile Firefox: 109.1.1

My guess is that Firefox's anti-tracking privacy part has a problem with the evernote.com site at some point.

Turning off Privacy Tracking Prevention does not solve the problem. If there are other users reading this article and have an Evernote.com account, please try logging in.

For now, I'm using a different browser, but I hope it works out normally.

Have a nice day everyone.

Ερώτηση από Cha Se Hwan 2 ημέρες πριν

Απάντηση από Cha Se Hwan 1 ημέρα πριν

Cannot see formatting such as bold and italics with NVDA screen-reader on Archive of Our Own website

About three months ago, I changed the AO3 site skin to the Low Vision option, because I wanted to see if I could fix the then minor issue of not being able to see bold wi… (διαβάστε περισσότερα)

About three months ago, I changed the AO3 site skin to the Low Vision option, because I wanted to see if I could fix the then minor issue of not being able to see bold with my screen-reader, NVDA, when reading fics on the site. Some of the bold I knew to be there because I had personally put it in.

When I changed the skin, I was dismayed to find I could not only still not see bold, but I could no longer see italics with NVDA either. The AO3 sidebar menu was also tucked away behind a dropdown button, but I could open that up and get to the controls, so I didn't mind that so much. The formatting, however, posed a real problem, since italics are used for, among other things, emphasis, telepathic speech, and the speech of Pokémon in fanfics featuring humans who can understand Pokémon. So I definitely wanted this problem fixed.

I thought I could simply change the site skin back, but to my further dismay, switching back to the Default skin did not restore my former view of the site's pages. I began trying other things, seeking advice from other tech-savvy acquaintances after I'd exhausted all the possible fixes I could think of to no effect. Here is a list of everything I've already tried:

  • As mentioned before, changing the site skin back with the buttons on the site
  • Soft/Hard-Refreshing the page.
  • Logging out of and back into my AO3 account to artificially end the session.
  • Restarting the computer, and NVDA, by extension.
  • Disabling each of the three extensions I have in Firefox, just in case one of them had caused the issue.
  • Viewing the site while logged out to see if that made a difference.
  • Cleared browser cache, and when that failed to help, also cleared specifically the AO3 cookies.
  • Created a clean Firefox profile with no settings changed and no extensions added, pasted url of one of the pages I was using as a test into the address bar. Still no formatting visible.
  • Viewed page in Incognito mode.
  • Briefly thought I had a solution when I found the Page Styles submenu in the View menu, set the page to No Style. Got my old sidebar back, but not the formatting, and lost even that change after a refresh. Not ideal solution.
  • Downloaded the portable version of Firefox, opened it and pasted in a url again. Still no formatting.
  • Reluctantly, opened AO3 in Google Chrome. Could see all the formatting with NVDA when logged out, and when I logged in, could still see the formatting.

I also discovered Reader View while testing some of these things, and this allowed me to read the text of a fic or chapter with all its formatting, but that view doesn't include the Author's Notes, or the comments, and that sacrifices some of the nuance of those because I don't see the emphasis on any words/phrases without the formatting.

I have contacted the AO3 support team, but they are just as confused as I am and don't know what could have happened. They say they haven't changed anything on the site that they could pinpoint as causing this problem.

I have tried asking on the BlindTech email list I'm subscribed to, which is where I was given the link to Portable Firefox, but I have exhausted all their ideas as well, some of which were included in the above list.

Now I come to you. Please, if you can shed any light on what might have caused this problem, I would deeply, sincerely appreciate it.

Ερώτηση από Trix 1 εβδομάδα πριν

Τελευταία απάντηση από Trix 1 ημέρα πριν

searching on google is causing my computer to disconnect from my router

So this is weird. I noticed slow downs on all internet connections, and after trial and error discovered that if I make any kind of search on Google, my wifi connection t… (διαβάστε περισσότερα)

So this is weird. I noticed slow downs on all internet connections, and after trial and error discovered that if I make any kind of search on Google, my wifi connection to my router would begin to disconnect and reconnect every 5 seconds. I've verified this by having command prompt keep a continuous ping to my router (ping 192.168.1.1 -t). The problem still happens in troubleshoot mode, and with all extensions and add-ons disabled. It doesn't happen from other search engine websites (bing), and it doesn't happen in other google services (gmail, google maps, youtube) or is caused by the Google homepage. I also don't have this issue when doing a Google search on other browsers. The only way I've found to fix it is to close Firefox, let the cache clear, and reopen the browser with any Google search tabs closed. I've only noticed this issue recently, and as Firefox has been my main browser for the last decade, and Google my primary search engine, I'd be extremely appreciative if I could get some help finding and fixing the cause of this.

The attached image is the ping timeouts cause by making a search on Google.

Ερώτηση από spyspiv 3 ημέρες πριν

MSN pages

Since the last update this is what has happened to the message boxes on MSN. That is someone replies to me through a comment and a box with the reply pops up. This is th… (διαβάστε περισσότερα)

Since the last update this is what has happened to the message boxes on MSN. That is someone replies to me through a comment and a box with the reply pops up. This is the result.

<a class="link" href="fast-xi3567{fast-xi3567-7385}fast-xi3567" target="_blank">fast-xi3567{fast-xi3567-7386}fast-xi3567</a> replied to <a class="cwt-link" href="fast-xi3567{fast-xi3567-7387}fast-xi3567" target="_blank">fast-xi3567{fast-xi3567-7388}fast-xi3567</a>.

fast-xi3567{fast-xi3567-7389}fast-xi3567 <a href="fast-xi3567{fast-xi3567-7390}fast-xi3567" target="_self">
fast-xi3567{fast-xi3567-7391}fast-xi3567
</a>

Ερώτηση από pete_scott2 4 εβδομάδες πριν

Τελευταία απάντηση από pete_scott2 3 εβδομάδες πριν

Firefox won't post links on Twitter

Hi everyone. I have a kind of weird problem, Firefox won't let me tweet links....... tweet button is grated out and popup says Save or Delete Tweet. I assumed it was a Tw… (διαβάστε περισσότερα)

Hi everyone. I have a kind of weird problem, Firefox won't let me tweet links....... tweet button is grated out and popup says Save or Delete Tweet. I assumed it was a Twitter problem since it happened with both my accounts, but when i try with Chrome, links post and work (tweets). I tried Firefox Safe Mode, and Refreshing Firefox, plus ran numerous antivirus scans, none repaired the problem. Big FF fan, have always used it and i donate every year to the Mozilla Foundation and would rather not have to use Chrome. Needless to say, after using FF so long i have many Bookmarks and Passwords saved. Thanks for any advice.

Ερώτηση από dwdoyle1 4 ημέρες πριν

  • Επιλύθηκε

Unable to load website if any background XHR request is failed

I am using Firefox Developer Edition Version: 110.0b5 (64-bit) on M1 Mac running Ventura 13.1. I am building an webapp some XHR triggering in background but it is not ne… (διαβάστε περισσότερα)

I am using Firefox Developer Edition Version: 110.0b5 (64-bit) on M1 Mac running Ventura 13.1.

I am building an webapp some XHR triggering in background but it is not necessary to run the application (running fine on other browsers). But on Firefox Developer Edition, It shows a error window with the message and stops loading the application.

Firefox can’t establish a connection to the server at localhost:4000.

localhost:4000 is the failing XHR request domain. I have attached the screenshot.

How to ignore the XHR failing errors just like other browsers?

Ερώτηση από bbalendrakumar 4 ημέρες πριν

Απάντηση από bbalendrakumar 4 ημέρες πριν

font performance problem

Hi, I use google type Montserrat on my site (impres.bg). What Firefox displays is the font at the thinnest width (100). This is a problem only on firefox, on other browse… (διαβάστε περισσότερα)

Hi, I use google type Montserrat on my site (impres.bg). What Firefox displays is the font at the thinnest width (100). This is a problem only on firefox, on other browsers the font is displayed correctly. This is a disaster for page performance and design. I'm losing users who use this browser.

I can't find where the problem is, apparently it only occurs in Firefox.

thanks

Ερώτηση από galgo4e 4 ημέρες πριν

Τελευταία απάντηση από galgo4e 4 ημέρες πριν

YouTube "Loop" feature turns off randomly - videos stop playing

When I play a Youtube video on loop (by right-clicking the video and selecting "Loop" from the context menu so a checkmark appears next to the word "Loop"), it should pla… (διαβάστε περισσότερα)

When I play a Youtube video on loop (by right-clicking the video and selecting "Loop" from the context menu so a checkmark appears next to the word "Loop"), it should play an infinite number of times until stopped.

I am noticing that Firefox will turn off the loop feature on its own, after a random number of plays, without user intervention, and the video will end.

This could happen after just one play, or after a few plays, or after many plays hours later.

I have tested this issue in non-Firefox browsers, and it does not occur with them.

It happens in most any version of Firefox I try, including FF88 and the recent FF109.

Please see attached screenshots.

Is this a known bug?

Thanks!

Ερώτηση από Slouch 4 ημέρες πριν

Twitter embedds are not showing in Firefox

Websites with embedded twitter images are not showing. For example, https://www.si.com/nfl/2023/01/30/joseph-ossai-personal-foul-patrick-mahomes-debate does not show the… (διαβάστε περισσότερα)

Websites with embedded twitter images are not showing. For example, https://www.si.com/nfl/2023/01/30/joseph-ossai-personal-foul-patrick-mahomes-debate does not show the embeds. If viewed on Google Chrome, they can be seen

Ερώτηση από knorwitz 5 ημέρες πριν

Τελευταία απάντηση από jonzn4SUSE 5 ημέρες πριν

In Ten Forums, Firefox 109, scrolling in the message field scrolls the whole page

At TenForums, with Firefox 109, scrolling in the message field scrolls the whole page. This is not a problem in Chrome. I haven't tested in earlier versions of Firefox, … (διαβάστε περισσότερα)

At TenForums, with Firefox 109, scrolling in the message field scrolls the whole page. This is not a problem in Chrome.

I haven't tested in earlier versions of Firefox, however I believe this has been an issue, in the least, with recent previous Firefox versions as well. The only way to scroll the message field separately is to use the scroll bar. I don't recall it always being like this.

Ia this a Firefox Problem, or a website issue? I don't have that problem here.

Ερώτηση από noel_envode 5 ημέρες πριν

Τελευταία απάντηση από cor-el 5 ημέρες πριν

My personal website won't load

I can't load my personal webpage using one name for it on my Mac, but I CAN using Firefox on my phone. I AM able to load the page using it's alternate address though. Can… (διαβάστε περισσότερα)

I can't load my personal webpage using one name for it on my Mac, but I CAN using Firefox on my phone. I AM able to load the page using it's alternate address though. Can any one help me figure this out?

Ερώτηση από davehallmusic 5 ημέρες πριν

Τελευταία απάντηση από cor-el 5 ημέρες πριν

Broken sites

When I open facebook (starting 20 Jan 2023) fb will only open the first two posts then stop loading. I cannot access any other tab within, market place, reels, stories, e… (διαβάστε περισσότερα)

When I open facebook (starting 20 Jan 2023) fb will only open the first two posts then stop loading. I cannot access any other tab within, market place, reels, stories, etc. Other sites do this as well Amazon, e-bay. I have run anti-virus, and system checks but found no issues. Solutions?...

Ερώτηση από amortolovan 6 ημέρες πριν

Τελευταία απάντηση από cor-el 5 ημέρες πριν