Εμφάνιση ερωτήσεων με ετικέτες: Εμφάνιση όλων των ερωτήσεων
  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Question marks instead of words on some websites

On certain websites (specifically the one my school uses) there are no words popping up. Only question marks in boxes. Other websites, like facebook are totally normal. I… (διαβάστε περισσότερα)

On certain websites (specifically the one my school uses) there are no words popping up. Only question marks in boxes. Other websites, like facebook are totally normal. I made sure that the websites were given permissions to pick their own fonts and this did not fix the problem. Thanks

Asked by HonaB 3 έτη πριν

Answered by cor-el 3 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

How do I fix incorrectly displaying fonts?

Some fonts aren't displayin correctly on webpages. Most noteably, in code boxes and stuff. Instead of legible text, all I see are shapes of triangles, squares, and stars.… (διαβάστε περισσότερα)

Some fonts aren't displayin correctly on webpages. Most noteably, in code boxes and stuff. Instead of legible text, all I see are shapes of triangles, squares, and stars.

Asked by jeff28 3 έτη πριν

Answered by jeff28 3 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Why my default fonts in Firefox looks so ugly?

Why the default fonts are looking so ugly? It is working fine on Edge. I am on Windows 10. Please find the screenshots bellow. https://imgur.com/a/Gke2K … (διαβάστε περισσότερα)

Why the default fonts are looking so ugly? It is working fine on Edge. I am on Windows 10.

Please find the screenshots bellow.

https://imgur.com/a/Gke2K

Asked by iAmSaugata 2 έτη πριν

Answered by iAmSaugata 2 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Fonts in FireFox are blocky (no antialias)

Hi I've suddenly noticed that my fonts in FireFox are very blocky (no antialias). I'm sure this happened after a restart but not sure why. I've checked the zoom factor of… (διαβάστε περισσότερα)

Hi

I've suddenly noticed that my fonts in FireFox are very blocky (no antialias). I'm sure this happened after a restart but not sure why.

I've checked the zoom factor of the page and I can confirm that this is at 100% / Reset

When I went to check my version it updated so this problem exists across 4.6 and 4.5.? (didn't catch the last number before it updated).

I've check windows (all fonts are fine)

I've check another browser (Chrome at the same page.. this is fine).

I'm posting this question/request for help as other posts I've found related do not quite match my issue.

Please find attached a screen shot of the issue (FireFox is to the left and Chrome to the right)

(Upload seems to be caught up, I'll reply to this msg if it doesn't show)

Many thanks J

Asked by ZombiesByte 4 έτη πριν

Answered by ZombiesByte 4 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Fonts not displaying

Often, but not always, fonts are not displaying in Google. Please see attached for example. I've tried uninstalling, resetting, safe mode, going through various articles,… (διαβάστε περισσότερα)

Often, but not always, fonts are not displaying in Google. Please see attached for example. I've tried uninstalling, resetting, safe mode, going through various articles, nothing works. I'm using Chrome now in case there isn't a fix.

Asked by Ulysses-Hood 2 έτη πριν

Answered by philipp 2 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

all text on certain websites appears in question marks

hello, since today I notice that all text in firefox (56.0 mac-version) on certain sites appears only in question marks (in suqares). looks like that on sites like mozil… (διαβάστε περισσότερα)

hello,

since today I notice that all text in firefox (56.0 mac-version) on certain sites appears only in question marks (in suqares). looks like that on sites like mozilla support (busy right now in safari) google.com, my banking site, tmobile, gmail and a lot other ones too. all those sites show totally normal in other brouwsers.

did the following troubleshoot 1) view > text encoding > unicode = OK 2) preferences Font & Color > advanced > checked 'allow pages to choose their own font' = OK

any other suggestions? (:

tried to enclose some screenshots (small jpg and png files) but the upload keeps spinning for ever... never mind.

thanks in advance for any help on the questionmark problem.

Asked by slaws2 2 έτη πριν

Answered by jscher2000 2 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Font appears messed up only on Mozilla, only on one PC

Hello! So, I was working on a new blog on which I'm using the Rubik font from Google fonts. Everything was fine for several days, but today, after working for some time o… (διαβάστε περισσότερα)

Hello!

So, I was working on a new blog on which I'm using the Rubik font from Google fonts.

Everything was fine for several days, but today, after working for some time on it, the font just got messed up randomly (see attached image).

I added the font on a different, testing site and it shows messed up there as well, so it's not something website related.

Now, the shocking part is that it gets messed up only on Mozilla and only on the Mozilla browser that's on my Desktop PC.

I asked a friend to check it out and I also checked it out on my laptop, and the font is fine on other Mozilla browsers, as well as other browsers.

Other fonts from other websites are fine as well.

What troubleshooting I performed:

- Checked the font with Inspect Element, as it's shown here: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Tools/Page_Inspector/How_to/Edit_fonts and the font is set up correctly;

- Deleted the whole history since the beginning of time (cookies, cache, everything);

- Closed and opened Firefox again;

- Opened Mozilla in Safe Mode (hardware acceleration is disabled by default in safe mode);

- Restarted my PC;

- Uninstalled Mozilla as it shows here - https://support.mozilla.org/en-US/kb/uninstall-firefox-from-your-computer. Deleted the profile folder and everything.

- Installed a fresh copy again with no add-ons, no nothing.

Nothing worked. That font is still messed up on Mozilla, on this PC.

It doesn't make any sense, especially since it went nuts randomly without a particular reason.

Does anyone have an idea of what could be the problem and how to fix it?

Any help would be appreciated!

Thanks!

Asked by Radu_B 1 έτος πριν

Answered by jscher2000 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Font issues after upgrading to Windows 10

After upgrading to Windows 10. Some of the Font are white with black outlines making it hard to read some pages. I refreshed and reinstalled firefox and it's still there.… (διαβάστε περισσότερα)

After upgrading to Windows 10. Some of the Font are white with black outlines making it hard to read some pages. I refreshed and reinstalled firefox and it's still there. I disabled and removed all addons and it's still happening.

Asked by Dash4125 4 έτη πριν

Answered by Dash4125 4 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Font rendering not correct - Windows 10

Hi all, I am seeing this problem since I wiped my computer and installed Windows 10 a couple of days ago. Just to clarify, everything was fine on Windows 8.1, which I was… (διαβάστε περισσότερα)

Hi all, I am seeing this problem since I wiped my computer and installed Windows 10 a couple of days ago. Just to clarify, everything was fine on Windows 8.1, which I was previously using.

I see that fonts are not correctly renderded, there is a lot of aliansing and they're quite thin. They are ugly. The problem is well described in this ticket. https://support.mozilla.org/it/questions/1115938.

I have tried to reset Firefox, run withot plugin, nothing changes. Here you can find values I see in about:support. I use Firefox in Italian, i have translated these values in English. I don't remember what values I had in W8.1, but my suspect is that my GPU (AMD HD7950) is not detected/enabled correctly by Firefox. http://pastebin.com/QEmYBXpp

I noticed: - DirectWrite enabled false - Assert D3D11 device creation failed: 0x887a0004 - Support for H264 HW decoding No; Hardware video decoding disabled or blacklisted

Maybe I should not say this (lol) but Chrome does render fonts properly on my machine.

Can somebody help me please? Thanks

Asked by olivercervera 4 έτη πριν

Answered by olivercervera 4 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Firefox 60.0.1 does not display some text correctly

Firefox 60.0.1 seems unable to display some fonts. Most of my e-mails and numerous websites exhibit this problem. I've attached an image of what Firefox displays. I've at… (διαβάστε περισσότερα)

Firefox 60.0.1 seems unable to display some fonts. Most of my e-mails and numerous websites exhibit this problem. I've attached an image of what Firefox displays. I've attempted to change the default font in preferences, but the problem persists. Have others experienced this problem. Have any solutions been discovered?

BTW, if I paste this giberish into a text editor, it displays the text correctly.

Thanks for your consideration.

Anuski

Asked by Anuski 2 έτη πριν

Answered by cor-el 2 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Problem with fonts. If I enable Hardware acceleration bold fonts look weird, but if I disable it, bold fonts look good, but normal fonts look weird

Title. With hardware acceleration: http://imgur.com/jHRk6Yl Words look "empty", and look really weird instead of being bold. But if I disable it, normal fonts look 'w… (διαβάστε περισσότερα)

Title.

With hardware acceleration: http://imgur.com/jHRk6Yl Words look "empty", and look really weird instead of being bold. But if I disable it, normal fonts look 'weird' in some webs (not all), and are hard to read. Any solution?

Thanks!

Asked by Piecito 4 έτη πριν

Answered by jscher2000 4 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

The text on some website is so light I can hardly read it and refreshing FF does not help

I have an old Toshiba satellite laptop that is running win 7 and FF 42.0. I have always had a problem with the text on certain web pages (including the text I'm typing ri… (διαβάστε περισσότερα)

I have an old Toshiba satellite laptop that is running win 7 and FF 42.0. I have always had a problem with the text on certain web pages (including the text I'm typing right now) being so light that I can hardly read it. I can't include a screen shot because I don't seem to have Paint on this computer. Does anyone know how I could remedy this? Thank you.

Asked by cestmarrant 4 έτη πριν

Answered by FredMcD 4 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

web page not showing icons

Some websites are not showing icons or fonts correctly, only boxes with code. I tried the following recommendations: about:config - gfx.downloadable_fonts.enabled;true Ch… (διαβάστε περισσότερα)

Some websites are not showing icons or fonts correctly, only boxes with code. I tried the following recommendations: about:config - gfx.downloadable_fonts.enabled;true Checked = Allow pages to choose their own fonts, instead of my selections above Uninstalled Firefox, deleted folders, reinstalled & still get the same results. I have my personal laptop on the same network & it works fine. THe only difference between my work laptop & person laptop is the person laptop is running Windows 10 home.

Asked by frankadamy 4 έτη πριν

Answered by frankadamy 4 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Icons not displaying on Mac

Hi there, Certain icons are displaying as hex codes on my Mac. I've made sure that my advanced content settings allow pages to choose their own fonts. I've likewise made … (διαβάστε περισσότερα)

Hi there,

Certain icons are displaying as hex codes on my Mac. I've made sure that my advanced content settings allow pages to choose their own fonts. I've likewise made sure that gfx.downloadable_fonts.enabled in about:config is marked true.

I've restarted Firefox in Safe Mode and the problem persists.

I've read some information about inspecting the element, but I don't know what to look for. In opening the Web Console, I get this message in the inspector sheet: "Signal: error: {"type":"script","message":"Problem loading http://platform.twitter.com/oct.js","tagId":1491995}" tag.js:2:286 Signal: error: {"type":"wait","message":"ReferenceError: twttr is not defined","tagId":1491995} tag.js:2:286

I also see a message saying "Style sheet could not be loaded."

Any suggestions for me, team?

Thanks so much!

Asked by ekejsmont 3 έτη πριν

Answered by Tomatoshadow2 3 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Font Rendering Issues-Help Required Please

In the past week, any Google search on Firefox or Chrome (but not Opera) gives me results where the fonts look gappy. Sometimes there are additional dots above the letter… (διαβάστε περισσότερα)

In the past week, any Google search on Firefox or Chrome (but not Opera) gives me results where the fonts look gappy. Sometimes there are additional dots above the letters. I uninstalled and reinstalled Firefox from scratch in case an add-on was at fault but even with a clean install I am still seeing the issue. I checked my font settings and do not have any minimum font size set. I have allow pages to choose their own font ticked.

I've uploaded an image where I can see some correctly rendered text and some gappy looking text (not from a Google search but a Mozilla query). It also happens when commenting online sometimes, during typing it will be gappy but it will show properly once submitted. Any ideas for a fix would be warmly welcomed and I can give more examples if that would help. Although it's not Firefox related, I did restore all defaults in Chrome and it didn't fix the issue there either.

I uninstalled the most recent Windows Update since the problem is recent but it didn't change anything. I'm not sure if browsers would even look to my computers fonts.

Asked by Auds77 5 έτη πριν

Answered by philipp 5 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

fonts display as question marks / boxes

Hi There, today lots of sites in firefox started displaying as squares with question marks. See attached screenshot. Using OSX 10.11.6 - Firefox 60.0 Any recommendations… (διαβάστε περισσότερα)

Hi There,

today lots of sites in firefox started displaying as squares with question marks. See attached screenshot.

Using OSX 10.11.6 - Firefox 60.0

Any recommendations on a fix from Mozilla?

Thanks K

Asked by oldmacnewbrowser 2 έτη πριν

Answered by McCoy 2 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Some Cyrillic (Russian) font does not look correctly

Some Cyrillic (Russian) font does not look correctly. Just some web site with Russian fonts. Most of all looks great. It's look like Firefox doesn't know some specific fo… (διαβάστε περισσότερα)

Some Cyrillic (Russian) font does not look correctly. Just some web site with Russian fonts. Most of all looks great. It's look like Firefox doesn't know some specific font. Other browser EI and Chrome can show the same page correctly. How I can solve the problem? Thanks.

Asked by and.g.000 2 έτη πριν

Answered by and.g.000 2 έτη πριν